Tisdag

2015-03-24 - 19:46:07 / 0 kommentarer ..


Dagen har varit helt okej faktiskt. Var väldigt trött imorse och vaknade inte ens av när Felix klocka ringde, vaknade när han kom och sa att han åkte till jobbet vid halv 7. Drog mig upp ur sängen, tänkte att det var lika bra att dra sig upp så jag inte somnade om haha! 
 
Gjorde mig i ordning iallafall och vid klockan kvart över 9 åkte jag och Ronja mot skolan. Vi i studiegruppen hade genomgång av vår redovisning som gick så super! Imorron är det tags för sista semi i den här kursen, och nästa vecka drar vfu:n igång. Den här gången ska jag vara på Skogshagas förskola så det ska bli intressant att vara på ett nytt ställe. Ska faktiskt dit och hälsa på på fredag. 
 
Föresten, ni som inte har sett gårdagens vlogg, så kan jag visa här. 
 
 
Igår var jag och inhandlade en köksvagn som blev super i köket! Hade mikron på bänken bredvid innan, men det blev så jäklans trångt. Så när mamam ringde för någon dag sen och sa att hon hade sett denna i ett reklamblad åkte jag direkt och köpt den. Riktigt nöjd och köket känns mycket större nu när en hel bänk är fri. 
 
Nåja, nu ikväll så ska jag skriva mitt professionsportfolio, som jag inte har gjort än. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag kommer nog på något. 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥