sprängmedel i apelsiner?

2015-03-27 - 17:52:24 / 0 kommentarer ..


Man har fredag en gång i veckan, alltid samma dag, men alltid lika uppskattad! Undra hur många gånger i livet man har sagt "måndag.. de e en hel vecka kvar till fredag.. Idag är det onsdag, bara två dagar kvar! Torsdag, imorron är det äntligen fredag! Äntligen fredag!!!"
Jag har funderat på vad det är man egentligen längtar till? är söndag-torsdag så jävliga?
jaja.. nu ska jag inte gå in på djupare tankar för då lär jag väll sitta här tills imorron bitti och filosofera.
 
Men som sagt, fredag, vilken bra dag!
Imorse gick jag upp tillsammans med Felix. Drömde mardörmmar inatt, att mitt och Felix hus brann ner för att någon människa hade kommit på att det fanns sprängmedel i apelsiner. Vi bodde mitt emot en ishall som tydligen var populära att spränga med apelsiner, och när någon människa kastade apelsiner på ishallen så började den att brinna. Och i drömmen, samtidigt som ishallen börjar brinna öpnnar jag ytterdörren så det kom n massor utav lågor i vår hall. Felix försökte få ut alla människor ur huset, medan jag stog och packade min väska full med smink? hahaha! snacka om knasig prioritering, sminket.. 
Iallafall så gick jag upp tillsammans med honom, då jag har svårt att somna om efter att jag har drömt. 
 
Gjorde mig i ordning och vid 9-tiden åkte jag bort till nya vfu platsen, ska nämligen vara på Skogshagas förskola, och det känns sjukt bra, ser fram emot den här vfu perioden, tror den kommer vara väldigt rolig faktiskt. 
Efter några timmar där åkte jag och handlade lite och hämtade ut mitt paket som kom idag. Tänkte att jag skulle göra en haul imorron. Tyckte det var lite kul att vlogga, så jag tänker faktiskt göra en video.
 
 
Kvällen blir lugn, lite lets dance och ack värmland. Blir några vändor till tvättstugan också, Felix tvättar sina arbetskläder för jag vägrar tvätta dom i vår egna maskin. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥