Söndag

2015-03-22 - 14:33:47 / 0 kommentarer ..


 
Här har man varit bortskämd med sol och värme i närmare 2 veckor och så helt plötsligt på en natt så vänder allt, känns som att man är tillbaka i februari igen. Förhoppningsvis så förvinner väll snön nu under veckan och solen börjar värma igen. Jag som har börjat förbereda mig för våren med vårkläder, ska tvätta mina converse som dom är rena och fina. Tänkte jag skulle köpa nya vita men jag ska vänta ett tag till tills det har blivit torrare på marken, så man inte kliver ut i nya fina skor och så blir dom skitiga direkt. Jag är en sån person som använder allt direkt när jag har köpt något. Annars kan man ju tänka att jag kan köpa ny nu och sen vänta med att använda skorna, men det funkar inte för mig, hah! 
 
Helgen har varit lugn för vår del. Igår var vi en sväng hos Felix föräldrar och käkade innan vi åkte till hans faster och kastade lite pil. Va hemma igen lagom till 21-tiden för vi ville se den nya Beck invasionen. Den va väll inte den bästa filmen dom har gjort precis, ganska lam faktiskt. 
Idag har det också varit lugnt, har suttit och beställt hem lite gottigotti som förmodligen kommer hem nu i veckan. För övrigt blir nog dagen lugn, just nu sitter jag och väntar på att köttet ska tina så vi kan påbörja maten. Idag blir det kotletter och potatisgratäng. Hade egentligen tänkt att käka klyftpotatis till, men vi har ätit det fyra dagar i rad så det känns som att det är på tiden att ta en annan potatisrätt. 
Blir ett pass sen efter maten också. Börjar få riktigt fina resultat som jag en dag, någon gång har tänkt att jag ska visa för er. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥