Onsdag!

2015-03-25 - 19:23:12 / 0 kommentarer ..


Vad jobbigt det är när man ligger en dag före den dagen det egentligen är. Igår trodde jag att det var onsdag och idag har jag varit inställd på att det är torsdag. Man blir lite ledsen när man inser att det bara är onsdag. 
 
Nåja! Sista dagen i den här kursen, gud så skönt. Ska bli härligt att få komma ut på vfu några veckor, sen efter vfu:n har vi en kurs i 5 veckor, sen är det sommar, igen! På tal om sommar, idag anlände mina solbrillor så dom var jag och hämtade nere hos optikern förut idag. Har blivit en hel del farande fram och tillbaka. 
Kom hem från skolan vid 14, kom på att vi inte hade något aptitligt att äta till middag så det var bara att slänga sig i bilen upp till maxi och handla lite käk. Hann precis in genom dörren här hemma när optikern ringde om brillorna, så det var bara att slänga in varorna i kylen och åka ner till stan. Dom är så fina ♥ kommer rocka dessa tills dom trillar isär. 
 
 
Förutom allt farande i bilen har dagen varit super.
Imorron har jag en ledig dag som jag ska tillbringa framför datorn med tenta plugg. Eller tenta och tenta kan jag väll egentligen inte säga att det är. Vi ska skriva en individuell diskussion utifrån rapportarbetet vi gjorde.
 
 
 Såhär såg jag ut idag. Bilderna är lite mörka, men jag hade ialalfall på mig en grå långklänning, en scarf (Vad är skillnaden på scarf och halsduk egentligen?) och leggins! 
 
Juste, kom på en till sak som jag gjorde förrut idag. Jag dekorerade om i ljuslyktorna. Tyckte att de var dags, det satt fortfarande tomtar i konstsnö i dom, haha! Blev ju lite mysig med en fågel och ett fågelhus. 
I den största satt jag i en vit orkidé och den mellersta ser ut som vanligt, ängeln och hängande hjärtan. 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥