Måndag och en hängande gubbe

2015-03-16 - 20:27:47 / 0 kommentarer ..


Det känns ju att det är måndag iallafall, haha fyfan! Sliten efter helgen, men dagen har gått ändå konstigt nog.
Åkte till skolan imorse och jobbade på med rapporten som ska lämnas in på onsdag. Vår rapport kommer nog bli en hel bok, hah! Vi är i slutspurten, men ändå lägger vi till liiite till hela tiden. Det är kul!
 
När jag väl kom hem vid 16-tiden la jag mig en liten stund i soffan. Felix kom hem ganska så snart så jag hann knappt somna. Lagade lite käk och hoppade in i duschen, så om en liten stund ska jag ta mig en kopp te och titta på det okända. På tal om okända fenomen, igår när jag och Felix skulle sova så tittar jag upp i taket och ser något som ser väldigt konstigt ut, så jag säger till Felix "det hänger en gubbe i taket.." och Felix svarar "vänster sida om lampan va?" fyfan, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara att den hängde, men tänk er när man var liten och badade och man låssades drunkna, man la sig med huvudet neråtböjd i vattnet, ryggen upp mot ytan, armarna hängde ner i vattnet och lika så benen. Precis så hängde gubben. Felix är inte alls den som tror på okända fenomen, men igår blev det lite konstigt när båda ser denna gubbe, gubben var kvar länge också. Man skulle kunna tänka att det skulle vara någon skugga, men det konstaterade vi ganska snabbt at det inte var, för skuggor är mer skarpa i kanten. Aja, obehagligt var det iallafall.
 
Imorron har jag en dag hemma, ska fixa lite med rapporten, åka ner till stan och fixa ett nytt bakkort, då chippet på kortet har slutat fungera, dåliga är att man inte kan dra kortet när man har chip. Sen ska jag nog fixa ett par nya solbrillor, en kruka till en blomma jag fick i helgen och en badmössa!
 
Idag får det bli en liten bild på mig och min käraste ♥
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥