bokeh

2015-03-30 - 21:37:54 / 1 kommentarer ..


 
För en stund sen så satt jag och pillade lite med kameran, tog kort ut genom fönstret för jag tänkte att jag skulle försöka fånga vattendropparna. Så fick jag till den här bilden, jag personligen tycker att den är rätt häftig.
 
Juste! jag tror jag nämnde i inlägget innan att jag inte kunde redigera videoklipp som jag har filmat med D7, MEN, jag visste att på något jäkla vänster ska det ju funka, åh ja.. lite forskning på nätet (google vet allt) så har jag löst problemet. De är ju bra om jag inporterar filerna på rätt sätt in i programmet och inte bara "drar och släpper filerna", haha! Så nu hädanefter kommer jag kunna filma med betydligt bättre kvalitet. Jag tycker faktiskt att det är rätt kul att videoblogga, undra varför jag inte har gjort det innan? Ganska skönt att bryta av det traditionella text-bloggandet med lite video-bloggande. 
 
Om en liten stund ska jag nog gå och knyta mig inför natten. Som sagt så börjar vfu:n imorron, tre dagar och sen är det långledigt. Tänk att det redan är påsk!? Snart valborg, och sen midsommar! jisses.. Hinner ju knappt med, var ju precis jul?

Kommentarer

Tycker det va jättekul att kolla vloggarna, lite omväxling från all text som sagt :)

Svar: va kul att du tycker de, ska försöka bli lite bättre på att göra lite vloggar. Dock är jag inte så bekväm med att prata med en kamera, men det släpper väll. Försten, grattis till bebisen i magen! Kul att du har börjat blogga igen, har saknat din blogg (:
Johanna Huhtala

2015-03-31 - 20:29:43

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥