1 år äldre

2015-03-15 - 17:03:00 / 0 kommentarer ..


Vilken fantastisk födelsedag det blev igår!
Felix och jag gick upp skapligt, han var så gullig och åkte och handlade lite gofrukost. Vi städade i ordning och fixade lite här hemma innan Felix föräldrar kom förbi en sväng på lite fika. Runt halv 3 kom även mina föräldrar, bror, mormor och morbror och fikade. Bjöd på massor goda kakor, maränger och glasstårta som jag har bakat under veckan. Fick lite blommor, triss, pengar och en ny kaffebryggare.
 
Efter att alla hade åkte hem gjorde jag och Felix i ordning oss för att åka ner till stan för att äta. Käkade tapasplanka på Briggen, supergott, dock lite strakt, men det var hur gott som helst! När vi hade käkat klart kom Adrian och Sofia ner och tog några öl tillsammans med oss innan det var dags för bion, tittade på Focus. Jag vet inte, den var väll bra men det var inte en biofilm. Jag hade egentligen viljat se Askungen, men den gick inte vid 9-tiden. 
Iallafall, efter bion fortsatte vi fyra mot Harrys för lite mer fest. Kvällen var super, träffade på en hel del gamla bekanta, satt och pratade om "Förr i tiden". Fick även Matilda att komma ner en sväng till Harrys och ta en sväng om med mig fram till det stängde, så jag och Felix var väll hemma runt halv 4 i morse. Var så trött när jag kom hem att jag glömde tvätta av mig sminket, jag som alltid brukar komma ihåg de, men inte de här gången. Lagom trevligt att vakna upp efter några timmar med gammalt smink utsmetat i hela ansiktet.
 
Idag har vi bara tagit det lugnt, legat och spelat mobilspel typ hela dagen bara för att datorn fick någon dille om att göra en uppdatering i typ 2 timmar. Som har resulterat till att datorn inte vill läsa minneskortläsaren?! Får se om jag får ordning på skiten senare. Ska snart försöka käka något, man är ju inte så värst sugen på att äta just nu.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥