Det ekar tomt här!

2015-06-08 - 18:04:16 / 0 kommentarer ..


Nu är äntligen skolan över för den här terminen, nu är det bara en termin kvar sen är jag färdig förskollärare!
Och äntligen har jag tid till att sitta här en liten stund. 
 
Den senaste tiden har gått åt till skolan. Det har egentligen inte varit någon tuffare skolgång, då jag klarade den här kursen utan att ens införskaffa mig en enda bok. Men det har ändå varit en del stora uppgifter som att skriva en projektplan inför c-upsatsen och sen skriva en individuell text på ca 5 sidor. Det tar sin lilla tid att skriva dessa två arbeten, men nu är dom klara och dom är inlämnade, så nu har jag lite sommaledigt. 
 
Nu i sommar kommer jag inte att jobba så spciellt mycke. Felix ville att jag skulle vara ledig dom fyra veckorna han har semester och det är dom fyra veckorna jag vanligtvis jobbar, men i år ska jag vara ledig tillsammans med honom. Kommer att jobba lite strö dagar nu fram till vecka 28 och sen ska jag jobba hela vecka 32. 
Lite akviteter och resor blir det nu i sommar. Redan nu till helgen ska vi till Jönköping och fira Felix kusin som tar studenten. Nästa vecka är det dags för midsommar som jag, Felix och Felicia (Felix syster) håller på att planera. Kommer bli en traditionell midsommar med lite aktiviteter och god mat. 
Vecka 29 åker vi upp till Norge en vecka till Josse och hennes familj. Så måndagen vecka 29 kommer jag ensam åka upp till Stockholm för att hämta Felix som ska på AC/DC konserten som är på söndagen, för att serdan fortsätta upp till Molde. Kan säga att jag har oroat mig för den där ensamma bilresan upp till Stockholm i snart ett halvår, hah! Tänkte att jag faktiskt skulle ringa min kära kusin och prata med henne hela vägen till Stockholm. Har ju telefon i bilen som underlättar lite nu när det är förbud att prata i telefon när man kör.
I slutet av augusti så blir det en tripp till Göteborg också, ska nämligen gå på Metallica konserten på Ullevi, har en tanke om att kanske få tid till att gå till den botniska trädgården som jag har hört ska vara så fin. 
Men det är ett tag kvar tills en del av dessa äventyr blir av.
 
Från det till något helt annat, idag har jag varit hos frisören och tagit ut det långa håret. Det känns verkligen naket att inte ha långt hår längre. Mitt naturliga hår var helt katasrofalt efter urtagningen. Håret var Jättetort och hade tovat ihop sig vid fästena efter att ha lusbehandlat och luskammat håret 100 gånger. Så jag fick genom gå någon form av hårbehandling som var svindyr, något som heter olaplex-behandling. En väldigt bra behandlig som jag inte har hört om tidigare, men håret känns väldigt friskt och starkt nu efter den behandlingen. Fick även med mig någon form av inpackning hem som jag ska använda en gång i veckan, så vi hoppas att håret håller sig fint och starkt ett tag framöver.

 
Har även köpt en ny handväska också. Var på tiden! Har gått med min svarta, slitna väska nu i flera år känns det som, så nu behövde jag förnya mig lite. Behöver ju ha en bra handväska som rymmer lite skit. Som kvinna har man ju en hel del grejer med sig i sin väska. Finns inget värre än när man ska plocka upp något ur väskan och man måste riva runt som en galning för att hitta det man söker, som oftast ligger i botten.
Den här väskan har 4 fack, så ett fack till varje grej.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥