Bäste midsommarafton!

2015-06-20 - 20:20:26 / 0 kommentarer ..


Igår firade vi en fantatiskt helt perfekt midsommarafton med gänget!
Felicia och jag har planerat och styrt, planerat om, styrt om, fixat och donat, allt för att få en fantastisk midsommarafton, vilket det blev om inte ännu bättre än förväntat. 
 
I torsdags kväll efter att Felix kom hem från jobbet packade vi bilen och begav oss till Gamleby. Vi hade nämligen fått tillåtelse att ha vår midsommarfest ute hos Felix och Felicias föräldrar. Under kvällen höll vi på att bygga upp partytälten i söpregn, men till slut var tälten, stolar, bord och poolen på plats och vi var sjöblöta!
Gick upp ganska tidigt på midsommarafton för att fixa till det sista innan alla gäster kom, fixade belysning inför kvällen, fixade stereon så att vi kunde ha musik, la presenning över taket för att hålla det extra tätt från vatten, gjorde ordning lite snittar som tilltugg för de som kom tidigt. Felix har också varit med på ett litet hörn och fixat, han var chufför i några timmar och hämtade upp alla gäster i västervik och skjutsade ut dom till festen. 
 
Det var så fantastiskt kul att i princip alla kom och hade roligt, trots att vädret var piss, det regnade hela dagen, men de gjorde ingenting. Man gick omkring i gummistövlar, överdargsbyxor och regnjacka och hade så himla roligt att man glömde bort att vädret var bajs. Vi spelade brännboll under dagen och även då regnade, men alla var med och gick in för spelet, det var så himla roligt att se att alla var med och verkligen körde sitt bästa. Maten som Felicia lagade åt oss var så himla god, grillat kött med massor grillade grönsaker, färskpotatis, såser och bröd och självklart tårta! Jag hade planerat lite lekar så som musikquiz och tipspromenad med tävlingar, där alla i gänget fick tävla och även det var så roligt att se alla verkligen gick in för att vinna, riktigt kul!
 
Utan er mina kära vänner hade det inte blivit en så perfekt midsommarafton, det är absolut den bästa midsommaren jag har varit med om. Jag vet att Felix, Felicia och jag fick många värmade komplimanger och mycket tack för engagerandet, men ni ska också ha ett mega stort tack för att ni deltog och gjorde denna dag till en fantastisk dag ♥
 
Jag vet att texten här över kan vara väldigt osammanhängande, men jag har så trött efter helgen. Felix och jag har sovit i hand gamla pojkrum i en alldeles förliten och för mjuk säng, så någon skönhetssömn har man inte fått de senaste nätterna, men det är det absolut värt!
Här nedan kommer lite bilder från midsommarafton, ohjuste Simon, om du ser detta, vi hittade din cola bakom din stol i tältet, så vi tackar för den, lite cola är aldrig fel dagen efter!
 
 
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥