Söndag

2015-01-11 - 16:09:24 / 0 kommentarer ..


 
Igår vaknade vi upp till värdlens finaste landskap, ett landskap täckt av snö. Så himla vackert! Blev helt till mig, så jag tvingade Felix att vi skulle gå upp till maxi och handla lite istället för att åka bil. Sorligt nog varade ju inte snön så länge, för ingen missade väll Egon igår? Fyy vilket väder.. så sjukt att det bara kan slå om på bara några timmar. Kvällen spenderade vi framför tvspel, en sväng i bilen och titta på lite hus, kolla utbudet och var vi skulle kunna tänka oss att bo i framtiden. Just nu har vi bara ett garanterat ställe här i stan som vi skulle kunna tänka oss att bo.
 
Idag har vi varit iväg och storhandlat lite, mat, nya torkarblad till bilen och en ny kökslampa.
Den förra kökslampan köpte vi som hastigast när vi flyttade hit bara för att ha en lampa över bordet, för att sedan byta ut den. Dock skulle det vsst ta 1,5 år innan vi hittade någon lampa som vi ville ha.
Men som alltid när man är öjd över något så ska man alltid stöta på problem, i detta fall, för kost sladd.. Alla har inte köksbordet precis över eluttaget! Fick bli en omöblering av bord och stolar. Jag tycker personligen inte om att ha bordet på det här viset (kolla "efter-bilden") då vi har ett barbord som går upp över fönsterbrädan, samt att vi har nu två tavlor som hänger helt ensamma på en vägg nu, ser ganska så knasigt ut. Får ta och klicka hem några bilder så det åtminstånde är 4 tavlor som hänger.
 
 
Om en liten stund är maten klar, blir falukorv i ugn som Felix gör så god och potatismos.
Senare ikväll ska jag gå igenom opponeringarna tills imorron, därefter blir det nog tv-tittande eller tvspel.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥