Onsdag

2015-01-21 - 20:45:19 / 1 kommentarer ..


Vägen till skolan gick bra, körde visst omväg i onödan men det gör ingenting. Ronja och jag hade kul i bilen varje gång bilen fick släpp i kurvorna, haha! Skolan finns det väll inte så mycket att säga om, föreläsningen var väll inte den bästa jag har varit på och grupparbetet som skulle vila på föreläsningen hade inte ett skit med föreläsningen att göra.
Idag har vi iallafall analyserat skillnaden mellan självkänsla, självförtroende och självtillit. Jag kom på mig själv att jag är väldigt självgod och kan inte hitta en enda svaghet i mig själv.. Så min grupp sa, att det kanske de som är min svaghet, att inte kunna se någon. haha! kanske rätt i de, jag vet mina brister men min självkänsla, mitt självförtroende går faktiskt inte att rubba, knasigt nog.
 
Nåja, nu är jag nästan ledig 1,5 vecka från skolan, så under dessa dagar blir det lite jobb, några timmar med julgransmattan och bara vara lite för mig själv, det är rätt skönt ibland. 
 
 
Ikväll blir det lite mys är hemma medan snön faller utanför. Några tända ljus och så har jag placerat om en lampa. Jag älskar punkt belysning, har alltid haft en dille på lampor. Till och med när jag bodde hemma ville jag ha tycket punkt belysning, gärna lampor med färg. Jag tycker att punkt belysning ger en mystik i rummen, istället för att ha en stor lampa som lyser upp hela rummet. Jag har iallafall placerat en rund lampa som är från ikea i det fönstret i tvrummet som oftast försvinner bort bakom vitrinskåpet. Den gjorde sig bra i de hörnet.
 

Kommentarer
Madeleine Parkenberg - http://www.maddi.devote.se

Älskar krukorna! Vart kommer de ifrån? :D

2015-01-26 - 14:56:41

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥