Några snabba tips

2015-01-20 - 23:12:43 / 0 kommentarer ..


Jag tänkte att jag skulle dela med mig med några produkter som jag använder och tycker är jättebra.
 
Jag har i ett par månader använt mig av detta schampoo och balsam, även inpackningen i samma serie. Jag älskar dessa produkter, jag tycker att dom är sjukt bra för mitt hår. Jag har väldigt tunt hår som inte tål så mycket slit. Men dessa produkter har hjälpt mitt hår att hålla volymen, livet i håret. Sen jag började använda den här serien har mitt hår blivit tjockare och det gör att håret orkar hålla uppe frisyrer. Vilket mitt hår inte har klarat av innan. kunde inte ens använda klick-hårspännen som man hade när man var liten, till och med dom åkte ner efter bara några mintuer.
 
Ett annat litet tips som man kan tänka på när man tvättar håret är att man inte masserar in schampoot och sedan reder ut tovan med balsam. Alla har väll gjort det där misstaget, att massera in schampoot och när man sedan ska duscha ur de så blir håret till en stor tova. Dra istället in schampoot i håret så sliter det inte så mycket som det gör när man masserar in schampoot. Samma sak gäller balsam, dra in balsamet i håret och gungga inte in balsam i hårbotten, då det finns risk att håret ser väldigt flötigt ut när håret är tort. Har ni problem med finnar på ryggen? duscha inte ur schampoo och balsam bakåt. Schmpoo och balsamet sätter sig som en hinna på ryggen och bildar finnar. Skölj ur håret på sidan eller med framåt lutat huvud.
 
 
En annan hårprodukt som jag använder flitigt är detta värmeskydd från Schwazkorpf. Jag tycker att det här värmeskyddet är super mega bra med tanke på att priset inte överstiger 100 lappen, tror det ligger någonstans på 50 kr. Anledningen till att jag köpte detta var för att jag behövde ett nytt värmeskydd för stunden, tills jag hittade ett bättre. Men jag fastnade för detta värmeskydd. Dels för att det är så sjukt bra, håret blir inte flötigt efteråt som jag har upplevt att håret blir av andra värmeskydd, det är en lätt spray som inte tynger ner håret, den ger lagom med glans och den luktar förbannat gott och länge. När man skakar på huvudet så känner man doften.
 
 
Den här produkten har jag rekommenderat tidigare, det är en hårolja som fungerar lika bra på löshår som sitt riktiga hår. Den här produkten har jag använt mig utav i många år och är fortfarande lika förtjust i den. Den har liknande egenskaper som värmeskyddet, ger lagom med glans utan att håret ser flötigt ut, den tynger inte ner håret, oljan är väldigt dryg vilket gör att det räcker med en ynka droppe och även den här produkten luktar gudomligt. Lite inslag av vanlij. Jag vet att det finns en hel hårvårdsserie med orofluido, men har aldrig provat den. Jag har många gånger funderat på att testa men har aldrig kommit till kritan. Borde nog göra det, med tanke på hur mycket jag tycker om denna hårolja. 
 
 
Varför har ingen kommit på den här borsten tidigare? Då hade jag förmodligen sluppit onödigt slitage på håret pga av en borste. Den här borsten är mer än bara en borste, det är hair saver! Jag skaffade mig en tangel teezer någon gång i december, ganska så direkt efter att jag hade varit och klippt mig, mitt hår känns fortfarande nyklippt. Innan har mitt hår blivit slitet efter ett par veckor efter frisörbesöket och jag kunde aldrig i min vildaste tanke tro att det hade med vilken borste jag använde. Världens bästa borste som inte sliter på håret, den sliter inte ur tovorna, sliter inte av hårstråna, den tovar inte in sig, den blir inte sådär äcklig som en vanlig borste blir. Den här borsten, den följer hårstråna, "reder" ut tovorna och håller håret sådär fint ny borstat länge, utan att det blir "borst märken" i håret. Jag röstar absolut på att varje tjej ska ha en sånhär, kasta dom gamla borstarna som sliter och införskaffa dig en tangel teezer.
 
 
Från hår till hud.
För ca ett halvår sen ungefär kanske lite mer var jag på hudanalys där dessa produkter togs fram för att passa min hud. Jag har både torr och fet hud, torr på kinderna och fet i pannan. Dessa produkter har varit ett underverk för mig, mina finnar är borta! Jag har en och annan vid enstaka tillfälle, men det är tack vare dessa som min hud har blivit jämn och finnfri. Jag använder mig utav pumpflaskan som är på bilden, den tvättar jag mig med varje gång jag duschar, ibland på morronen. Jag duschar oftast på kvällen och direkt efter duschen smörjer jag in ansiktet med kvällskrämen, huden blir direkt len och slät, huden blir matt och lämnar inte någon fet känsla. När jag vid enstaka fall börjar få en finne använder jag mig utav spott krämen som skaapplicera direkt på finnen, det som är så bra med den tuben är att den är formad som ett läppstift så man slipper kleta med fingrarna, det är bara att dutta på en klick direkt på finnen och efter 1-2 dagar är finnen borta! Här har jag i så många år använt mig utav dyra finnmedel som int har hjälpt ett skit, så kommer dessa prisvärda mirakelprodukter och räddar mig! Upplever ni att ni har samma problem som jag, både torr och fet hud, prova dessa, eller gå och gör en hudanalys för att få fram det bästa produkterna för er hud. Jag kommer där emot att fortsätta använda dessa produkter. 
 
Ett tips till att skona huden. Ibland på morronen kan huden kännas väldigt fet, tvätta inte ansiktet innan ni sminkar er, för då finns det risk att ni gör mer skada än nytt på huden. Ta istället en ren handduk och torka av det överflödiga fettet på huden. Huden behöver ha lite fett för att inte torka ut, och när man tvättar för ofta så torkar man ut huden. 
 
 
Detta med smink, det finns hundra miljoner olika sminkprodukter, ett helt hav, och vilken ska man använda?
Jag har en tid tillbaka använt mig utav detta cover stick och jag tycker att den täcker riktigt bra och den torkar ut finnar, vilket gör att det inte kommer fler. Jag tycker den här är suvären, både när det häller att hålla finnar borta och bra täckning. Jag tycker att det är jättesvårt med smink, men den här är jag riktigt nöjd med. Den gör inte huden fet, den täcker bra under foundation, den har en neutraliserar röda blemmer och områden i ansiktet och det bästa, som jag nyss nämnde, den håller finnarna borta. 
 
 
och till sist naglarna..
Jag använder alltid myrraolja innan jag penslar på nytt nagellack. Myrraoljan hjälper till att stärka naglarna som i sin tur gör att naglarna växer fortare, för att dom inte går av. För några år sen gjorde jag en sån där fransk nagelförläning, det kommer jag aldrig i mitt liv göra om, det tog mig 2 år innan mina naglar blev starka igen efter att jag hade tagit bort nagelförlängningen. Det är tack vare myrraoljan som mina naglar och långa och friska igen. Jag rekomenderar att alltid använda myrraolja när man ska måla om naglerna. 
 
Det här var några tips som jag tycker är jättebra. Jag tycker att man ska unna sig lite nu i dessa vintertider, tavara på kroppen. Och glöm inte body lotion och handkräm nu när det är kallt. det hjälper huden att hålla sig fuktig och inte torka ut.

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥