Relationslista

2015-02-23 - 19:12:35 / 0 kommentarer ..


Vad heter ni?
Johanna och Felix
 
Hur träffades ni?
Första gången vi träffades var på en fest. Jag satt hemma en lördag kväll och gjorde inget speciellt när en killkompis till mig ringde och sa att jag skulle komma in till stan och festa och på den festen träffades vi första gången. Vi pratade inte så mycket med varandra. Felix satt i datastolen och jag satt på en säng, hah!
Om jag minns rätt så frågade Felix mig om ölen var god. Därefter började jag umgås mer och mer med min killkompis och Felix och på den vägen var det, känslorna växte så det knakade!
 
Blev ni kära i förta ögonkastet?
Nae, ingen av oss. det tog faktskt några månader innan man började förstå att det var något mer än bara vänskap.
 
Kände ni varandra innan bli blev tillsammans?
Nae och det var väll det som var lite roligt, med tanke på att vi hade en gemensam kompis, vi gick tillsammans på gymnasiet, i samma hus men aldrig sett varandra.
 
Vem sa "jag älskar dig" först?
Det var jag, men egentligen var det Felix, haha!
I början så sa vi alltid till varandra "jag tycker om dig", och vid ett tillfälle när jag sa de till felix, så sa han "jag tycker nog om dig mer än så" och då sa jag "jag älskar dig".
 
Hur länge har ni varit tillsammans?
Vi har varit tillsammans i lite mer än 2,5 år
 
Är ni förlovade?
Ja, vi har varit förlovade i 2 år och 2 månader. 
 
Vem är äldst?
Felix är tre månader äldre än mig, men enligt han är han ett år äldre än mig, då han är född i december -91 och jag i mars -92.
 
Vem sjunger bäst av er?
Det måste nog vara Felix, jag älskar när han sjunger för mig ♥
 
Håller ni varandra i handen på stan?
Det händer faktiskt, vi håller nog handen lite då och då.
 
Vad har ni gemensamt?
Felix och jag har ganska mycket gemensamt, kanske inte intressen och sånt då vi anser att man måste ha lite egna intressen. Men våra gemensamma plan, är framtiden, spontanitet, att inte planera så mycket utan at bara göra, saker och ting löser sig och det finns inget som är helt omöjligt. 
 
Har ni några stora framtidsplaner?
Det finns en del framtida planer som vi har, exmpelvis hus. Men detta är ju något som kommer om många år, vi tittar lite på nätet vad huspriserna ligger på, var vi skulle kunna tänka oss att bo, vilken husmodell som skulle passa oss. Vi tar framtiden lite som den kommer, för det går inte att planera vad som händer. Det kan hända mycket så vi försöker leva här och nu tillsammans och ta vara på tiden som vi har och inte planera så mycket om vad som händer om 5-10 år.
 
Har ni någon speciell låt?
Ja faktiskt, Everlast – White Trash Beautiful
 
Har ni varit utomlands tillsammans?
Japp, vi var i Kroatien för något år sen. Min fösta utomlands resa var tillsammans med Felix. 
 
Vilket är ert bästa minne?
Vi har väll inte just ett speciellt ögonblick som bästa minne. Men den sommaren vi träffades är det bästa minnet!
 
Vem lagar bäst mat?
Absolut Felix! Jag kan verkligen inte laga mat, helt oduglig. En gång brände jag köttbullar så hårt att Felix fick skala köttbullarna för att ytan på kötbullarna vara så hårt bränd att det inte gick att tugga igenom. För inte så länge sen skulle jag göra en tomatsoppa som luktade väldigt gott på spisen, men smakade så fruktansvärt illa, det gick inte att käka soppa, hah!
 
Vad gör ni en vanlig vardagskväll?
En vanlig kväll för oss, ser ut såhär:
16.00 - Felix slutar jobba och jag påbörjar maten
16.40 - Felix kliver in genom dörren och maten är snart klar, han hjälper till att smaka av maten och steka om det är något som ska stekas. Där efter käkar vi.
17.45 - Dagens träningspass
19.00 - Vi duschar (ja, vi duchar fortfarande tillsammans)
19.30 - Farmen börjar och Felix sätter sig vid sin dator och tittar på serier eller spelar
sen fram till 22 sitter vi oftast på var sitt håll. Felix sitter inne vid datorn och tittar serier, jags itter och syr och tittar på tv. Men självklart går vi ju till varandra och ger varandra pussar och pratar 
 
Ger ni alltid varandra pussr när ni ses?
Japp! Varje morron när vi vaknar, innan vi skiljs åt för skola och jobb, varje dag när vi kommer hem från skolan och jobbet, under matlagningen, några gånger under kvällen, och självklart godnatt puss.
 
Bor ni ihop?
Japp, vi bor ihop. Det har vi gjort nästan från första början. Både jag och Felix bodde hemma när vi träffades, det var ca 5 mil mellan oss, så vi försökte ju ses så ofta som det gick.
Men vi var och skrev på kontrakt på en lägenhet innan vi ens hade gått ut med att vi var tillsammans. 
 
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades?
Långt och långt, då tyckte man ju att det var långt i mellan, men det var bara 5 mil. 30-40 min bilstavstånd.
 
Har båda körkort?
Japp och en bil.
 
Bråkar ni ofta?
Felix och jag bråkar aldrig, tror vi kanske har bråkat en gång sen vi blev tillsammans. Felix och jag är väldigt öppna mot varandra, vi berättar för varandra direkt om det är något som inte är okej, man går inte och håller det inom sig för att sedan släppa en stor bomb. Felix och jag pratar väldigt mycket med varandra, om saker och ting som händer, hur dagen har varit etc. Det finns inga hemligheter mellan oss. Och jag tror det är därför vi inte bråkar, pga av att vi har öppna kort, vi diskuterar om hur vi vill ha det tillsammans istället för att bråka. Vi anser också att det är ingen av oss som blir glad av bråk, och det känns så himla onödigt att slösa massa tid på onödiga bråk.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥