Balkongmys

2015-02-13 - 20:23:31 / 0 kommentarer ..


Som sagt så åkte jag en sväng till mormor idag. Svängde in på affären och köpte lite alla ♥ dag godis och en blomma till henne, det förtjänar hon, världens bästa mormor ♥
Var hos henne ett några timmar, även morbror kom förbi och drack kaffe med oss. Alltid lika kul att vara hos mormor.
 
På vägen hem stannade jag till ännu en gång på maxi, vilket jag nästan ångrade för så mycket folk som det var, jag trodde jag skulle dö! Jag HATAR att handla när det är så fruktansvärt mycket folk. Alla trängs med vargnar, ska först fram, ska stå och prata i klungor på dom mest olämpligaste ställena, oftast står det ett helt gäng gamlingar vid mjölken och tjattrar. Så jag sprang in, tog det jag skulle ha och ut fort som fan igen. Innan jag for hem gick jag in en sväng på Clas Ohlson och handlade lite. Har precis tagit ner adventsslingan som satt på balkongräcket, och det blev så mörkt där ute nu när det inte finns några lampor som lyser upp. Så inne på Clas Ohlson hittade jag lite ljuskällor som jag tyckte skulle passa bra på balkongen, till och med Felix tyckte om lamporna. 

 
Satt igång direkt när jag kom hem med att göra ordning på balkongen, jag är en person som inte kan hålla mig, utan jag måste göra ordning direkt.
Strax efter att jag var klar kom Felix hem. Tog det lite lugnt en stund innan vi började med maten. Idag blev visst maten lite sen, men vad gör det.. Det är fredag!

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥