1 vecka kvar till julafton

2015-12-17 - 11:17:30 / 0 kommentarer ..


Tiden och dagarna bara springer iväg! Kändes som att det var här om dagen jag uppdaterade, så var det en hel vecka sen sist, jisses..
 
Liten snabb update om senaste veckan då.
I lördags var jag och Felix bjudna på julbord ute på Gränsö slott. Det är ju alltid trevligt att få klä upp sig och sitta tillsammans med ett stortsällskap och äta god mat. Dock var inte maten så god, tyvärr! Det låter ju ganska flott att gå till Gränsö slott för att äta julbord, men om jag fick bestämma så skulle jag välja att äta julbord någon annanstans, till och med stadshotellet har finare julbord. Tycker det är så himla tråkigt när maten inte alls är aptitlig, men efterrätterna var ju goda iallafall.
 
 
I måndags fick jag en natt ensam, precis som mellan torsdags och fredags förra veckan. Då fick jag med sova ensam för att Felix jobbade i Värnamo. Fast måndagsnatten gick lite bättre än torsdagsnatten, jag grät inte lika mycke som jag gjorde första natten jag skulle sova ensam, haha! Jag vet, jag är jättemesig. Det går ann på dagen att vara själv, men när klockan börjar närma sig 16 och man vet att ingen kommer hem, att man strax ska laga mat till sig själv är en jättekonstig känsla. Sitta och äta själv var ju heller ingen hitt. När jag hade käkat klart, var klockan knappt 16.30. Vad skulle jag finna på av kvällen, ensam?
För att klockan skulle gå och för att trötta ut kroppen så mycket som möjligt drog jag igång lussebak, dammsugning, tvättamaskiner, skrubbade väggarna i badrummet, städade ur kylskåpet och torkade av alla hyllor och avslutade med en lite kvällspromenad. Somnade faktiskt rätt gott sen på kvällen.
 
 
I måndags drog även den nya och sista kursen igång i skolan, så de senaste dagarna har bestått av lite plugg. Det är så lite plugg att göra, att jag knappt vet vad jag ska finna på resterande timmar av dygnet. C-uppsatsen är färdig och ska närsom helst läggas upp på diva, så den behöver jag inte bry mig om något mer. Men varför klaga, det är ju skönt att ha lite tid ledigt om dagarna också. Som igår bla, hade jag tid att sitta på café i 2,5 timma tillsammans med bästa Josse och Theo som kom till Sverige i början av veckan och idag är tanken att jag ska försöka fota lite, nu när tiden finns. Ska även åka en sväng till arum senare i eftermiddag för att hjälpa mormor med att julpynta. 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥