Sista Augusti

2015-08-31 - 23:03:16 / 0 kommentarer ..


Sista augusti och detta innebär, iallafall för mig att sommaren är slut och att hösten är här.
Idag var det skolstart inför den sista terminen, men istället för att sitta nere i Kalmar på introduktion spenderade jag min dag på stan med bäste Josse och Theo med shopping och fika. Hade nämligen lilla pärlan inne på service idag så därför blev det ingen tripp till Kalmar. 
 
Kvällen har jag spenderat i soffan, vi hade egentligen tänkt att bowla men vi kom till bowlinghallen hade redan hunnit att stänga. Så istället fick det bli idol och det okända och te premiär. Dricker inte te under våren och sommaren, så detta var den första koppen på ca 5 månader.
 
 
Så, vad har jag hunnit med sen sisten jag bloggade?
 
Förra helgen, alltså den 21 till 23 var vi i Göteborg tillsammans med Felix familj och faster + man och tittade på Metallica. Metallica spelade på lördagskvällen, men vi åkte redan på fredags morronen, så hela fredagen gick vi omkring och shoppade lite, även på lördags förmiddagen. Handlade egentligen inget speciellt, ett par nya converse - grå den här gången och en ny ryggsäck. Denna gång kom jag ihåg att ta med mig kameran också, för jag tänkte att jag för en gång skull skulle fota lite, bla inne på Metallica. Eftersom att detta var min andra konsert inne på en arena så visste inte jag att man inte fick ha med fotoutrustning, så när vi kommer fram till Ullevi så ser jag en stor förbjuden skyllt med stor text om att kameror var strängt förbjudet.. Typiskt. Så det var bara att vända tillbaka till hotellet och lämna kameran. Så himla typiskt när jag för en enda gång skull tar med den, hah! Nåja, men det var bra iallafall, det lilla jag såg. 
 
 
Den här helgen som var nu spenderade vi i Stockholm, vi firade nämligen Tobbe som fyller 25 just idag, grattis ännu en gång! 
Vi började dagen med att spela paint ball och avslutade kvällen på Tele2 arena. Hade en super bra kväll tillsammans med vännerna med mycke prat och skratt, fick även med en hel del sinnes minnen som jag kommer leva ett litet tag på.
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥