Sista Augusti

2015-08-31 23:03:16 / 0 kommentarer ..


Sista augusti och detta innebär, iallafall för mig att sommaren är slut och att hösten är här.
Idag var det skolstart inför den sista terminen, men istället för att sitta nere i Kalmar på introduktion spenderade jag min dag på stan med bäste Josse och Theo med shopping och fika. Hade nämligen lilla pärlan inne på service idag så därför blev det ingen tripp till Kalmar. 
 
Kvällen har jag spenderat i soffan, vi hade egentligen tänkt att bowla men vi kom till bowlinghallen hade redan hunnit att stänga. Så istället fick det bli idol och det okända och te premiär. Dricker inte te under våren och sommaren, så detta var den första koppen på ca 5 månader.
 
 
Så, vad har jag hunnit med sen sisten jag bloggade?
 
Förra helgen, alltså den 21 till 23 var vi i Göteborg tillsammans med Felix familj och faster + man och tittade på Metallica. Metallica spelade på lördagskvällen, men vi åkte redan på fredags morronen, så hela fredagen gick vi omkring och shoppade lite, även på lördags förmiddagen. Handlade egentligen inget speciellt, ett par nya converse - grå den här gången och en ny ryggsäck. Denna gång kom jag ihåg att ta med mig kameran också, för jag tänkte att jag för en gång skull skulle fota lite, bla inne på Metallica. Eftersom att detta var min andra konsert inne på en arena så visste inte jag att man inte fick ha med fotoutrustning, så när vi kommer fram till Ullevi så ser jag en stor förbjuden skyllt med stor text om att kameror var strängt förbjudet.. Typiskt. Så det var bara att vända tillbaka till hotellet och lämna kameran. Så himla typiskt när jag för en enda gång skull tar med den, hah! Nåja, men det var bra iallafall, det lilla jag såg. 
 
 
Den här helgen som var nu spenderade vi i Stockholm, vi firade nämligen Tobbe som fyller 25 just idag, grattis ännu en gång! 
Vi började dagen med att spela paint ball och avslutade kvällen på Tele2 arena. Hade en super bra kväll tillsammans med vännerna med mycke prat och skratt, fick även med en hel del sinnes minnen som jag kommer leva ett litet tag på.
 
 

10 augusti

2015-08-10 11:39:34 / 0 kommentarer ..


Det var så länge sen jag bloggade att jag var tvungen att läsa det senaste inlägget för att inte upprepa mig nu. 
Nu har snart hela sommaren gått, redan mitten av augusti och om några veckor drar sista terminen i skolan igång. 
Känslan av att ha endast 4 månader kvar av skolan är så jäkla underbar! Om jag ska sammanfatta den här skolgången på 3,5 år med ärliga ord så har det varit en jäkla lekstuga.Förknippa inte lekstuga som att vi har lekt igenom hela utbildningen, utan snarare att klassrummet har i det flesta fall varit en lekstuga. Det ska bli så skönt att äntligen få komma ut och börja jobba heltid i verkligheten och inte i någon fantasivärld som utbildningen vill framföra det som.
 
Nåja, nog om skolan, det är många veckor kvar dit så än behöver jag inte lägga energi på den. 
 
Sommaren då.. enligt mig måste jag säga att det har varit en bra sommar trots att värdet inte har varit lika bra som tidigare år, men man kan ju inte få allt. Fick ju iallafall 4 efterlängtade veckor tillsammans med min käraste. Under de fyra veckorna hann vi med att göra en hel del, varit i söderköping tre gånger, bott i stuga på lysingsbadet tillsammans med bästaste Josse och Richard, varit och badat på Äventyrsbadet, firat bästaste Theo på sin 2-årsdag, varit i skogen några vänder och ätit massor av glass. Om ca 14 dagar åker vi till Göteborg över en helg för att se Metallica. Jag hoppas även på att vädret håller sig bra så att jag kan få någon dag på stranden med lite bad.
 
 
 
 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥