Onsdag

2015-04-08 - 19:11:23 / 0 kommentarer ..


 
Idag har jag enbart njutit av solen till fullo, har legat i soffan på balkongen och lyssnat på musik, solat och tagit några glas vin faktiskt.
Mår mycke bättre i magen så jag hade absolut kunnat gå iväg till vfu:n idag, men eftersom att det är 48 timmars regel så fick det bli en extra dag hemma. 
Har inte gjort så mycke idag, var och handlade på förmiddagen och förberedde maten, marinerade kött och svamp, gjorde grillspett och tzatziki. När kocken i huset kom hem startades grillen, käkade självklart på balkongen i kvällsolen. Sorliga är att det kändes precis som en varm sommardag, så vet man att man bara är inne i början av april. Känner suget av att få sätta sig på en uteservering, dricka några goda drinkar, njuta av solen och titta på folk. De är något som jag faktiskt tycker är ganska kul, sitta och glo på andra människor, jag vet egentligen inte varför men jag tycker det är roligt att skratta åt dom som ser roliga ut.
 
Nåja, har precis kommit ut ur duschen, ska strax torka håret och försöka få med min käraste ut på en kvällpromenad. Senare ikväll blir det att titta på Robinson och ex on the beach, herregud vilket program, påminner lite om Paradies Hotel faktiskt.  
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥