Onsdag

2015-04-15 - 21:31:33 / 0 kommentarer ..


 
Idag som sagt så var jag på ögon för en undersökning. Det var inte de värsta jag har varit med om, men sjukt obehaglig känsla att bli bedövd i ögonen, helt gul också för den delen. De äckliga var att bedövningen gick ner i munnen och smaka apa dessutom försvann smaken, så maten efter var ju så god. Vidgade pupillerna också, det var nog det jobbigaste, med tanke på att jag är halvt blind så kunde jag inte se på några timmar efteråt. Kunde inte ens slå in koden när jag skulle betala maten.
Gjorde självklart också ett syntest. Utan linser så ser jag endast andra raden av 10. Sjukt dålig syn, andra raden, det är typ 5 cm stora bokstäver, haha! Helt sjuk hur fruktansvärt dåligt jag ser, jag som tyckte att jag hade bra syn, haha!
Men alla syntester såg prima ut, inga konstigheter. Jag kommer i ett annat inlägg längre fram berätta mer. 
 
För övrigt idag så kom min lärare till vfun. Gick ju superduper skita bra, verkligen! Skönt att ha de ur världen nu och kunna fokusera på bedömningen istället. 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥