Helgen

2015-04-12 - 15:45:00 / 0 kommentarer ..


Gårdagen var hur najs som helst, hur bra väder som helst!
Hela gänget i princip samlades på eftermiddagen ute vid löga för att spela lite vollyboll, riktigt kul nu när alla börjar bli bra och vi har börjat få upp ett spel mellan lagen, att passa och lägga upp bollar. Riktigt fint spel fick vi till igår. Vi hade även med oss några grillar ut, så vi grillade lite käk, spelade några set till innan sanden blev för kall, hah!
 
Kom hem vid 19-tiden helt sandiga och dana, så nu är det typ sand i hela lägenheten. 
Vi blev bjuda på födelsedagsfest men med omständigheterna som har varit i veckan så blev det en lugn kväll hemma för återhämtning. Var även bjuda på en inflyttningsfest som vi också tråkit nog fick tacka nej till. Men vad brukar man säga, det finns ju fler helger. 
 
 
Idag har vi inte gjort så mycket, var och handlade på förmiddagen och tog en fika när vi kom hem. 
Vädret är bra idag också, men det blåser halv storm ute, går inte attha balkongen öppen för allt som står på balkongen flyger omkring. Jag som alltid har balkongen öppen för att få in lite sval luft, tycker det är så varmt inne. Har även skrivit ett litet underlag inför mötet med min lärare som kommer på onsdag för att hälsa på mig på vfuplatsen. Ett underlag på tre sidor.. I introduktionen av vfun så fick vi en lista på en hel del dokument som vi ska ta del av ute på våra praktikplatser. Så jag har förberett mig väl om jag får frågor och dylikt. Det ska nog gå bra. 
 
Om en stund blir det käk, tacos, inget ovanligt, men det var länge sen vi åt de. Blir ett träningpass senare också. Måste hålla min vältränade kropp i form, jag som har en vilopuls på 49, maha!!

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥