Gravid med laktosmage!

2015-04-06 - 19:21:13 / 1 kommentarer ..


Varför måste påsken innehålla så jäklans mycke mat, godis och andra gosaker? 
I söndags så trodde jag att min mage skulle explodera, jag har aldrig sett den så stor! Jag ser ju nästan till och med gravid ut, haha! Anledningen till den här stora magen är som ni flesta vet, laktos. Ni som också är känsliga mot laktos vet nog känslan av denna jäkla bula till magen. Det är helt sjukt, det gör så fruktansvärt ont, de gör så jäkla ont att man knappt kan sitta och magen är stenhård.
 
 
Förutom att jag har haft jätteproblem med magen i helgen så har helgen varit helt okej. 
Varit iväg och käkat påskmat, spelat tvspel, druckit vin, ätit ännu mer mat, spelat bingolotto med mormor, käkat godis och allt annat som tillhör påsken. 
 
Imorron är det dags för ännu en dag ute på vfu, ett träningspass blir det imorron kväll också för någon träning under helgen har det inte blivit av.
 
Kvällen idag kommer spenderas i soffan framför någon bra film, om det går någon på tvn. 

Kommentarer

Haha åh! Du har ju större bula än mig ;) kan du inte ta såna där tabletter innan du äter laktos? :)

Svar: Hahaha! din kommer snart ska du se, men med lite finare innehåll än vad jag har i min mage. Jag har funderat på tabletter, men jag kommer aldrig till kritan att skaffa mig några.
Johanna Huhtala

2015-04-06 - 21:15:54

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥