En riktig bajs dag, bokstavligen

2015-04-07 - 19:48:06 / 0 kommentarer ..


Inatt exakt kl 02.20 vakna jag med världen magknip. Försökte somna om, i hop om att magvärken skulle gå över, men vid 02.30 blev det panik till toan. Vid varje magknipsattck höll jag på att kräkas av smärta, och de enda jag tänkte, "Var fan ska jag kräkas, jag sitter ju på toaletten?" gjorde mig beredd på att kräkas mitt på golvet, men som tur var kom det inte upp något den vägen. Smärtan är helt obeskrivlig, kunde inte prata men fick fram några ljud så felix vaknade. Bad han och hämta vatten, innan han fattade vart jag befann mig och vilket vatten jag ville ha.. 
Kom iallafall i säng igen ca 45 min efter toabesöket, så den här dagenhar jag spenderat hemma för jag är rädd att det är någon form av magsjuka. Magen har varit helt paj under dagen också, bubblig, illamående, kallsvettig och allt annat som tillhör. 
Men jag har ändå varit väldigt pigg, så jag vet inte om det kan vara att magen är i otrolig obalans från all mat och godis i helgen. har för det första inte ätit godis på mer än ett halv år och den mängden mat som jag har tryckt i mig i helgen är jag heller inte van vid. Det blir iallafall att vara hemma imorron också. 
 
Men jag har inte varit liggandes hela dagen. Somnade om vid 9-tiden imorse efter ännu ett besök på toaletten. Drömde om att Felix kom hem från jobbet, att han stod vid dörrhålet och tittade på mig och sedan kröp ner brevid mig i soffan. Då vaknade jag och började gråta, haha! 
Tog mig upp ur soffan och började damma av här hemma, alla möbler, lister och hela badrummet.
Vårat badrumsgolv var nog det äckligaste någonsin, i alla hörn där det samlas massa damm som sätter sig fast i fukten, damm under hela toastolen, höll på att kräkas när jag väl satte mig på golvet och såg allt äckelpäckel. Insåg ganska snabbt att det skulle ta år och dar att skrubba bort det förhand, så kom jag på bästa idén ever. Bärde ut allt från badrummet, tog duschslangen och spolade av hela badrummet, så nu är det kliniskt rent, till och med bakom tvättmaskinen. Jag som städar så ofta, men tydligen inte så ofta bakom toastolen och hörnen, haha!
 
Kvällen blir lugn. Har kört ett träningspass i hopp om att magen ska komma igång.
Om ca 15 min börjar en ny säsong av Hollywoodfruar! 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥