1 april

2015-04-01 - 19:28:39 / 0 kommentarer ..


 
Av någon anledning så hade jag glömt bort att fixa påskvippor, så det fick jag göra idag! Knasigt, med tanke på att det sitter påskfjädrar överallt, aja.. ibland reflekterar man inte över sitt egna på ngot vis. Men nu har vi fjädrar och ägg här hemma också. Äger ingen vas så jag fick ta en gammal glasflaska som vas, men det blev ju tjusigt det också.
 
Idag har jag varit supertrött, antingen är det för att klockan är omställd eller så har det med att göra att jag gick upp kl 5 imorse, började vid 6.15 och slutade vid 14. Känner mig helt död och frusen, även att jag tog en väldigt lång och varm dusch för en stund sen.
Kvällen kommer jag att tillbringa i soffan med tekoppen, filten och bra program på tv:n.
 
 
Föresten, ni som läser VT, det måste ju vara 2 skämti tidiningen?
När jag läste tidiningen imorse på förskolan så trodde jag absolut på att prinsessan skulle föda barn här i västervik, med tanke på att jag läste den lilla artikeln brevid innan jag läste artikeln om prinsessan, den som handlade om att det skulle komma en app där man kan söka på olika offentliga platser att dricka alkohol på?! Båda dom måste ju vara skämt, eller?

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥