10 sanningar om mig

2014-09-18 - 19:44:12 / 0 kommentarer ..


Jag tvättar disktrasor! Haha, jaa.. jag vet inte hur det låter, men så är sanningen, kan man tvätta upp skitiga underkläder kan man ju lika gärna tvätta disktrasor! hah, dessutom sparar man ju in några kronor på att återanvända dom mer än en gång för att sedan kasta dom. Jag tycker det funkar bra och ett paket med disktrasor håller nästan i 2 månader om inte längre. 
 
Jag älskar filmer som är producerad av Disney. Så fort Felix sätter på en film som Disney har producerat blir jag helt fast i filmen, jag älskar verkligen Disneys filmer. Nu menar jag inte dom direkta barnfilmerna, men som ett exempel på en film som Disney har gjort som jag tycker är sjukt bra är Maleficent. Men sen tycker jag ju självklart att Disneys barnfilmer är bra också, haha! Speciellt när jag är sjuk, då går Disney filmer i ett är hemma. 
 
Jag är en riktig tv-tittare, följer typ 15 program i veckan.. Fråga mig inte hur jag har tid att se allt, men på nått sett lyckas jag följa alla program. Jag har även skrivit upp när alla program går på vår kalender, haha!
Följer dessa program: Big Brother, Paradise hotel, Böda camping, Gladiatorerna, lyxfällan, halv åtta hos mig, real housewives orange country, Parlamentet, Ola-Conny och Morgan, Det okända, Idol, Äntligen hemma, Arga snickarn, fångarna på fortet och hela sverige bakar.
 
Höst och jul är mina favoritårstid och högtid. Jag är nog den enda människan på jorden som älskar hösten, men hösten är sjukt mysig, det är tillåtet att ha mysiga kläder på sig, det är då det börjar bli dags att tända upp alla ljus om kvällarna oc ladda tekoppen med ett gott te framför tvn. Älskar att se när löven ändrar färg och det ruggiga vädret som tillåter än att bara gå omkring och mysa hela dagen. I år har jag lovat mig själv att vara ute mer med kameran och fånga så många ögonblick som möjligt av det fina landskapet som färgas av många fina fäger.
Jag älskar julen, så sjukt mysig och man får en riktigt härlkig känsla i kroppen när man ser snön som faller, att få julpynta med ljusstar och julgardiner, få sätta upp granen. Få tända ljusen varje söndag till en riktigt god frukost.
 
Jag älskar mitt liv. Om jag blickar tillbaka sisådär 3-4 år så trodde jag nog aldrig att mitt liv skulle bli såhär, jag är sjukt stolt över hur jag har lyckats ordna upp mitt liv och mig själv. Helt plötsligt för några år sen så stod han bara där framför mig, min fina Felix! Samma år som jag träffade Felix öppnades sig en helt ny väg i mitt liv, ett driv som jag inte trodde att jag hade. Bara det här, att ta mig igenom en 3,5 års lång utbildning. Jag som avskydde skolan och lärare, så går jag själv en lärarutbildning, för att jobba som lärare i förskolan. Drivet som finns hos mig är något som Felix har uppmuntrat, Felix driver mig framåt, ger mig sparkar i rumpan som jag ibland behöver. Han har lärt mig att vara nöjd med det jag har, att vara nöjd där man är i livet och vara nöjd med sig själv. Idag har jag accepterat mig själv för den jag är, vilket man måste för att vara nöjd med sin tillvaro. Jag har nog allt jag har kunnat drömma om, ett fint och trivssamt hem tillsammans med den underbaraste människa på jorden, jag har ett jobb att gå till nästan varje dag och snart är jag klar med en bra utbildning som kommer att ge ett bra jobb. Jag drömmer inte om någon karriär i USA, eller ett hus stort som ett slott, jag drömmer inte om att vara miljonär eller kändisskap. Min dröm är simpel, ett vanligt lyckligt svensson liv.
 
Har ett beroende av Farm heroes saga. JAG SKA KLARA SPELET! Jag vet inte hur många av er som spelar farm heroes saga, men det är sjukt många banor och jag ska bara klara spelet, sitter varje minut jag kan få och spelar. Kan ju lova er att Felix blir tokig, hah! 
 
Jag har tröttnat på alkohol och fest. Hur tråkigt låter inte det? Men tyvärr är det så.. Jag tycker inte att det är roligt att festa längre, jag gör hellre andra aktiviteter under helgen än att sticka ut på krogen och supa mig full. Självklart är det kul att festa någon gång ibland vid speciella tillfällen, men inte bara en vanlig helg.. Snacka om att jag har blivit en torrboll. Alkohol tilltalar mig heller inte, mår nästan illa av alkohol bara jag tänker på de, jättetråkigt samtidigt som jag tycker att det är rätt skönt.
 
Hatar ljudet av bestick! Jag verkligen HATAR ljudet av bestick mot tänder, alltså om någon biter på en gaffel eller sked, jag ryser av bara tänka tanken.. sjukt obehagligt ljud!
 
Vårat hem är min fristad. Jag älskar känslan att få komma hem, komma in i vårat hem. Att bara få vara i min egna lilla bubbla, bara så mysa omkring och stå och titta ut över rummen i vårat hem. Jag kunde aldrig i min vildaste tanke tro att jag skulle få ett så fint hem.
 
Tofflor är mitt favorit plagg. Man skulle ju kunna tänka sig att favorit kläderna är myskläder, men inte i mitt fall. I mitt fall är tofflor ett absolut måste! Hur skönt är det inte att stoppa ner fötterna i något lent och varmt på morronen, eller när man kommer utifrån och är kall om fötterna, bara ta av sig strumprona och stoppa ner fötterna i ett par tofflor. Eller efter en dusch.. aah, gud så skönt!

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥