Jul smyg

2014-11-18 - 19:05:33 / 0 kommentarer ..


Kände för att smyga igång julen lite, lite mer än en månad innan, hah! Det finns så mycket fint i affärerna, kan knappt hålla mig ifrån att köpa, och svårare är det att hålla sig ifrån att pyssla och sätta upp pyntet.
Nåväl, har pysslat lite med mina ljuslyktor som man kan ha dekoration i, dom har ni nog sett några gånger innan. Köpte iallafall snö på påse, en liten tomte och en tomteflicka på kälke som jag prydde mina ljulyktor med. Gubben bakom tomten är ingen mördare, det ska föreställa en pepparkaksgumma!

Som ni kanske har sett så har jag även bytt header, jag tyckte bilden på tomteflickan på kälken var så söt, så jag ville ha den som header. 

 
Har även pysslat ihop adventsljusstaken, inte idag men för någon vecka sen. Jag tror till och med att jag nämnde de? Kanske inte, men här är den iallafall. Alltihop är inhandlat på maxi. Jag tycker ljusen är så fina, dom ser ut att vara virkade, även här har jag använt mig utav snö på påse. Jag har tejpat insidan av ljusprickan för att snön inte ska trilla ut genom hålen. Tomtarna är så gulliga som sitter vid varsin bokstav som bildar "god jul".
Dom två senaste åren har jag inte varit hundra procent nöjd med mina adventsljusstakar, och tydligen verkar det vara en väldigt viktig sak för mig, att jag är nöjd. Och när det kommer till just adventsljusstaken, den har man en gång om året ståendes på bordet i en hel månad. Då känner jag, att jag vill vara nöjd över att kunna se på den där ljusstaken och känna att den tillför det där julmyset som den faktiskt gör. Jättetråkigt när man har enbart en gång om året på sig att fixa en adventsljusstake och så blir den ful så att man går och stör sig på den i en hel månad, känns ju så himla onödigt! Men året adventsljusstake känner jag mig väldigt nöjd över!  
 
 
Jag ber om ursäkt om texten inte är sammanhållen (?), för samtidigt som jag sitter och skriver här så lyssnar jag på bigbrother deltagarnas egna podcasts, spännande! Bästa programmet som någonsin har sänds på tv. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥