Lite sen sist

2014-05-29 - 20:45:13 / 0 kommentarer ..


Sen sist jag bloggade, som va typ.. 2 veckor sen har det hänt lite iallafall.
 
Förra fredagen, alltså den 23de höll bilen på att gå sönder, haha! asså gud vilken bra bil vi har! Fast detta var egentligen inte bilen fel.. Den senaste tiden har jag märkt att bilen har gått väldigt illa,. knackat och haft sig. På torsdags kvällen innan jag somnade så låg jag och funderade på senast jag och Felix kollade oljan.. På fredags morronen åkte jag upp till okq8 och bad dom hjälpa mig med att kolla oljan, jag och en som står i kassan kunde inte läsa av stickan, men vi trodde de fanns olja i bilen. Han och jag stod vid kassan jag funderade på vilken olja jag skulle ha och om jag skulle hälla i någon olja direkt.. Då stod det en äldre man bakom och sa att han skulle gå ut och titta, alltså hjälpa mig då, så den här mannen öppnar olje tanken och fråga "hur länge har du kört såhär?" själv svarar jag väldigt tveksamt, "njaao, köpte bilen i höstas, sen dess har jag inte fyllt på nån olja." Ja, det var snustort i motorn, haha! Men efter lite olja i motorn gick och går bilen som en klocka. Efter Okq8 styrde jag och Ronja bilen ner till Kalmar för lite skolatid, det var en super härlig dag och jag köpte nya skor som jag så älskar så mycke! Ska visa er dom någon dag fram över. När jag kom hem från Kalmar var det bara att packa om bilen och åka mot Karlstad.
 
På lördagen var det dags för mitt kusinbarns dop, världens mysigaste lilla unge, herre min jesus!
På kvällen kom min kusin och hans familj hem till min faster och hennes man där jag och Felix tillsammans med mina päron och bror bodde under helgen. Jag tog mig i uppdrag att vara barnvakt åt lillen över natten.. Gick ju bättre än vad jag hade förväntat mig, dock fick jag gå upp en gång i timman och stoppa nappen i munnen på henne, men de gick. Lillen vaknade vid halv 7 tiden på morronen, så det var ju bara att ge sig upp, hon och jag hade lite mysigt på morronen i soffan framför barnprogram. När lillen började bli hungirg hade jag tur att far min kom upp och hjälpte mig att mata henne, haha! de va de svåraste med att vara barnvakt, att mata.. När hon somnade vid 9 så somnade jag samtidigt. Senare på söndagen for vi hemåt igen, kan säga att jag somnade som en sten på kvällen när vi hade kommit hem. 
 
Det var lite om helgen, sen resten av veckan fram tills idag har det inte hänt något speciellt, jag jobbade igår och det gick ju bra. 
Och idag bestämde jag mig för att göra om i fönstret i lilla rummet, har varit ganska missnöjd ett tag nu. Så jag for iväg till affären och köpte en lampa, gradiner och ljusstakar. Samtidigt då ringer mor min och frågar om jag vill följa med henne runt i stan, och självklart ville jag det. Åkte till Rusta en sväng och köpte plåthinkar som jag planerade att plantera blommor i och en ny köksklocka. Åkte sedan vidare till Blomsterlandet och köpte utomhusblommor poch sedan for vi hemåt. Mamma började putsa våra enormt skitoga fönster medan jag satt på golvet i vardagsrummet och planetarde lite blommor, hängde upp dom nya gradinerna och gjorde ordning i fönstret, sen skulle jag hänga upp min lampa och självklart tappar jag den så den for mot golvet i en smäll, happ! det var den lampan.. Nya lampan och allt, jättetråkigt men jag får åka och köpa en ny imorron. mmen allt annat idag har blivit jättebra, är verkligen nöjd över mina två ljusstakar, dom e nästan fula att dom blir jäkligt snygga, passar så bra i lilla rummet. Så ikväll när solen har gått ner ska jag tända dom!
 
 
En halvtaskig mobilbild på fönstret.
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥