favorit/bästa-lista

2014-06-22 - 00:53:00 / 0 kommentarer ..


favorit godis: maraboo saltlakrits! Bästa chokladen på länge!
favorit glassen: absolut 88an, älskar det knapriga överdraget.
favorit rätten i en trerättersmiddag: självklart efterrätten, älskar allt som e sött.
favorit plats: just nu är den bästa platsen hemma, jag älskar att vara hemma och bara njuta av vårat hem. Att ligga i soffan med balkongdörren öppen och få in frisk luft. Vårat hem är ljust och fräscht men samtidigt väldigt mysigt, stora härliga fönster i tvrummet med en balkong utanför som är stor och inglasad.
favorit högtid: julen! Hur mysig är inte julen? Älskar verkligen känslan av advent och jul! Jag måstw erkänna att jag saknar att få luciatåg och få sjunga alla bra lucia sånger.
favorit väder: jag gillar alla väder, när solen gassar och man bara ligger och njuter av värmen, men samtidigt gillar jag regn och åska.. vara inne och mysa, slippa datorer och tv.
favorit pryl: för att vara tråkig, mobilen.. jag gör allt på mobilen, läser bloggar, spelar spel, följer alla senaste nyheterna. 
favorit doft: när det gäller parfym så är favoriten rihanna nude, body lotion är den från partylite favoriten, den luktar länge och fräscht. Men så gillar jag också doften av nytvättat och nystädat.
favorit blomma: rosor! Jag har innan tyckt att rosor är så klyschigt innan, men det har ändrat sig, dom är jättevackra och man kan bevara don fina genom att torka dom. Jag har pyntat mina ljuslyktor med rosor samt så har jag blomkrukor med rosor på. 
favorit färg: Turkost är den finaste färgen. Men den senaste tiden har jag fastnat för lite rosa också.
favorit klädesplagg: måste nog vara klänning, så enkelt och snyggt både till vardag och festligheter.
 
bästa känslan: Att ha felix nära mig, att ha han brevid varje morron när jag vaknar, när han håller om mig och kramar, alla hans pussar, lyckan av att han kommer innanför dörren vid halv 5 på eftermiddagen, att varje kväll få gå och lägga sig tillsammans med honom, hur han håller om mig innan vi somnar och den lilla gonattpussen.
bästa kroppskänslan: vet inte riktigt vad som menas, men jah tänker.. nyduschad och efter träningen, känna att kroppen får positiva resultat.
bästa film: the lone ranger är den bästa hittills.
bästa tvprogram: big brother är det bästa genom tiderna, tråkigt nog ska det sändas på 9an i år, en kanal vi inte har. Hela sverige bakar är också ett favorit program, även byggprogram och morgan och ola-conny.
bästa minne: Alla minnen från barndomen, alla minnen från torpet är rätt mysiga.
bästa tiden på dygnet: morronen! Vakna upp vid 6 tiden av felix klocka, att få ligga kvar i sängen medan han försvinner till jobbet, för att sedan runt 7 gå upp, plocka ordning i lägenheten, starta en tvätt, käka frukost och bara mysa omkring.
 
månadens favoritsyssla: måste vara att plantera blommor och se hur blommorna blommar.
hobby: handla inredning till vårat hem.
något i nuet jag är nöjd med: utbildningen är jag väldigt stolt och glad över. Jag har vuxit i mig själv, blivit mer vuxen i sinnet, har insett att det inte funkar att leva på af och soc, vad är det för liv liksom? Eller springa runt på vik, hur länge håller de? Var kommer man i livet på att låta samhället ta hand om en? När ska man då lära sig att ta hand om sig själv? Utbildningen är en bra grej just nu, när jag är 23 kommer jag gå ut med en fullständig utbildning och inte vara en samhällsunge, som tyvärr många unga är idag. 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥