Dagens visdom..

2014-01-12 - 21:28:41 / 1 kommentarer ..


Dagen har varit lugn för våran del här hemma. Va en sväng i arum och käkade lite mat för att fira far som fyllde år i fredags. När vi kom hem började jag tända upp massa utav ljud här hemma eftersom att de är så kallt ute och vi va ganska så kalla när vi kom in.
Jag bäddade ner mig i soffan, tuggade just då tuggummi som jag la på knappapparaten "så länge" för att jag inte orkade gå och kasta de. Efter en liten stund sätter jag mig upp för att sätta upp håret som är i vägen i ansiktet och känner något i håret.. jaa, där sitter mitt nytuggade kletiga tuggummi som en kladdig utsmetad snorloska i håret!
Ger ut ett ill tjut och springer till toan och Felix kommer flygandes ur datarummet för att se vad som har hänt, de första han säger är "Du får klippa bort de, hämta saxen". ALDRIG I LIVET!!
Står över handfatet och sköljer varmt vatten och har på massor utav tvål i hopp om att tuggummit ska lukras upp, men icke.. de fanns ingen annan utväg än att klippa!
 
 
Visserligen va det inte så mycke hår som jag fick klippa av, men det lilla jag fick klippa syns på huvet, på ena sidan hänger det en liten hårstump på 6-7 cm..kulkul!

Kommentarer

nej vilken otur :( haha

2014-01-16 - 21:29:52

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥