20 frågor

2014-02-22 - 15:14:35 / 1 kommentarer ..


Jag och min kusin Zandra har en liten frågestund mellan varandra, vill ni läsa mina frågor jag gav till henne så klicka in er på hennes blogg http://sandranilden.blogg.se/
 
1. Favorit mat?
Min favoritmat är nog tacosoppan som Felix lagar, den är så sinnesjsukt god och jag älskar soppor.
Det finns hur många maträtter som helst som jag tycker om, det är nog lättare att säga dom maträtterna jag tycker mindre om, haha!
 
2. Favorit film?
Jag har nog ingen direkt favoritfilm, eller i så fall the lone ranger, de e den bästa filmen jag har sett under den senaste tiden. Men annars är jag mycket för komedier och dramakomedi.
 
3. Favorit låt?
ojoj, en svår fråga! Det finns sjukt många bra låtar.. Men om jag måste välja så är det nog White trash beautiful - everlast, Den lyssnade Felix välidgt mycke på när vi träffades. 
 
4. Favorit drink?
strawberry daiquiri, utan tvekan! 
 
5. Favorit syssla?
Jag har nog många favorit sysslor, jag tycker om att städa och göra fint, jag älskar att gå runt här hemma och små plocka med blommor, ljuslyktor, Jag älskar att springa omkring med kameran, fast nu har jag ju inte använt den så mycke den senaste tiden då inspirationen inte finns. Men favoritsyssla är nog lite hemmasysslor.
 
6. Vad är det svåraste du vet?
Svåraste jag vet.. De måste nog vara att behärska mitt humör tror ja! Under de senaste åren, framförallt när jag började på univeritetet så har jag börjat behärska mitt humör mycke bättre, det är klart att jag blir förbannad men det tar inte 2 dagar för mig att lugna ner mig utan de tar kanske istället 30 min, sen är allt lugnt. Men det är nog det jag har svårast för och som jag tycker är svårt behärskning av mitt humör för jag svänger rätt ordentligt. 
 
7. Något du inte är nöjd med i ditt liv?
Jag har inget som jag inte är nöjd med. Finns det något som jag inte är nöjd med så fixar jag till problemet så jag blir nöjd. Jag tänker såhär, att gå omkring här i livet och inte vara nöjd över sin tillvaro då blir man ju olycklig. Så när jag inte är nöjd med något då fixar jag till det så jag blir nöjd. Svaret på frågan; Jag har inget som jag inte är nöjd med. 
 
8. Något du är extra nöjd att du gjort i ditt liv?
Det jag är extra nöjd över att ha gjort måste nog vara att jag började läsa på universitet!
om mindre än 2 år då har jag gått ut universitetet, jag kommer ut i livet med en utbildning som kommer ge mig ett jobb och fastanställning, jag är nöjd och väldigt glad över att jag tog de steget och kom iväg till skolbänken igen. Jag tänker inte sätta mig i den stolen som många andra har gjort, att sluta utbilda sig och sätta sig på arbetsförmedlingen och hoppas att jobben trillar ner i brevlådan, det är någon drömvärld som många ungdomar lever i dag.
 
9. Vem är din störstaste idol (vem som helst)?
Jag har nog faktiskt ingen idol. För ett tag sen hade vi en skoluppgift där vi skulle skriva om en idol men jag har faktiskt ingen idol, varken som förebild eller inom musik. 
 
10. Vilken är din favorit blomma?
ojdå, de va också en svår fråga, jag har tre favoritblommor, den första är vitsippan, jag tycker den luktar så fantastiskt gott, den lyser upp våren och skogen så himla vackert på våren när visippan slår ut och skog och ängar förvandlas till en stor vit matta. Sen tycker jag också om blåsippan för de är också en fin vårblomma och sen sista är blåklockan.
 
11. Vad tycker du är bäst med dig och mindre bra.
Det bästa med mig är att jag vågar vara ärlig, jag är alltid mig själv och jag har en god självkänsla, jag vet vem jag är som person och jag står upp för vem jag är, jag accepterar mig själv.
Det mindre bra med mig är nog att jag är väldigt lat i många fall, speciellt skolan, jag vet att jag kan göra bättre ifrån mig men när jag gör arbeten så blir jag väkdigt lat, helst ska arbetna gå så fort som möjligt och oftast blir dom halvdana. 
 
12. Vad ångrar du dig allra mest i ditt liv hittills?
Det jag ångrar mest med mitt liv hittills är nog hur jag har betett mig mot mina föräldrar när jag va yngre, väldigt uppkäftig och spydig, väldigt negativ mot mina föräldrar. Sen vet inte jag om dom upplever mig så som jag upplever att jag har varit, men det är något som jag ångrar, men så är det ju att vara ungdom, man är uppkäftig och tror att man är vuxen nog fast man egentligen inte är det. 
 
13. Pinsammaste du varit med om?
Det är ju pinsamt att ens berätta de här.. gud! Det pinsammaste jag har varit med om va den gången jag var hemma hos Matilda, vi tältade på hennes bakgård och vi hade förmodligen käkat något som jag min mage inte mådde bra av så jag gick på toa hemma hos henne, hade så fruktansvärt ont i magen och efter toabesöket gick jag ut och vilade mig i tältet en stund tills Matilda kommer ut och säger; "Bli inte arg eller något nu men efter att du hade varit på toa så fick vi öppna upp och vädra!" Det måste vara det värsta pinsammaste ögonblicket i mitt liv! Som tur är var jag och Matilda bästa vänner och vi umgicks i stort sätt varje dag, så situationen blev ju lite mildare, hade varit värre om det hade hänt hos någon annan vän som man inte kände lika bra.
 
14. Har du ljugit för någon av dina kusiner någon gång?
Jag kan inte säga att jag inte har gjort de, för som yngre va jag en väldig påhittare av historier, så risken finns att jag har dragit till med någon lögn men det är inget som jag kan komma på nu att jag har ljugit om.
 
 
15. Bästa klädesplagg?
Klänning!
 
16. Finaste namnet du vet?
Jag har ett pojknamn som jag tycker så bra om som jag gärna vill att min son ska heta om jag får en, dessvärre vill jag inte tala om vilket namn det är. jag vet, jag låter jättemuppig nu men jag vill faktiskt inte att någon annan ska ta de namnet haha! Men annars tycker jag att Elvira är ett väldigt fint namn.
 
17. Vad för smink kan du inte leva utan? bara en sak.
Eftersom att jag inte är så beroende av smink, jag använder bara tre sorteras smink, foundation, mascara och ögonbrynspenna och det är väll smink som jag egentligen skulle kunna klara mig helt utan, så svaret på den frågan är att jag kan leva utan smink överhuvetaget. 
 
18. Bästa minnet du har?
Dom bästa minnena jag har med mina kusiner. Jag har vuxit upp med mina kusiner, dom har alltid varit nära mig under min barndom och dom har varit väldigt viktiga för mig under mitt liv, det är 5 viktiga personer i mitt liv. 
Det är nog dom bästa minnena, det är nog alla minnen som jag har med dom.
 
19. Favorit sak du har hemma?
Favoritsaken här hemma.. va en svår fråga de också eftersom att jag har så mycket saker som jag tycker om. Men min favoritsak är nog Felix, hah! Skulle inte klara av hemmet utan honom.
Men om man tänker en materiell sak så är nog det kameran eller paden.
 
20. Bada badkar eller duscha?
Både bada badkar och duscha, tycker om att bada, tycker det är superksönt att krypa ner i ett varmtbad och bara ligga och njuta av studen, samtidigt som jag tycker att det är skönt att duscha också. 

Kommentarer

Åh jag är precis likadan när det gäller skolarbeten!! Slänger ihop ett utkast snabbt sen orkar jag aldrig fixa till de mer så skickar in de o tänker i efterhand att jag kunde gjort de bättre! Haha, störigt att va lat o ha dålig självdiciplin ;)

Svar: haha, alltid!och dom flesta gångerna så sitter jag kvällen innan eller samma dag och försöker koka ihop något.
Johanna Huhtala

2014-02-22 - 20:47:00

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥