Torsdag

2014-12-04 - 19:41:01 / 0 kommentarer ..


Idag har jag haft en hel dag ledigt, egentligen så kanske jag borde titta över lite skolmaterial till imorron, men det känns så tråkigt så jag struntar helt enkelt i det. Får titta på det imorron bitti medan jag käkar frukost.
Felix har varit hemma idag också, stackarn som är sjuk.
Jag var iväg på shoppingärenden under förmiddagen. Åkte bla och köpte en ljusslinga till balkongen, kommer hem och ser att det inte finns någon kabel till ljusslingar och att kabeln är för tjock för att gå under balkongsdörren.
Blev att sätta sig i bilen igen och köpa en annan ljusslinga med svagström istället. Åkte runt till olika affärer och letade efter en tomte som vi kan ha på balkongen med ett ljus i, men det fanns ingen tomte som jag vill ha, så det blidde ingen tomte. 
Under eftermiddagen kände jag för att se några julfilmer. Med det barnasinnet jag har så valde jag självklart klassikerna, grinchen, kalle anka och musse pigg, men som vanligt när jag tittr på filmer så somnar jag,  sov mellan 14.00-16.30. Typisk, kommer jag säkert inte kunna sova inatt. 
 
Ikväll är det näst sista veckan av BB! Och självklart, jag tror att Anders vinner. Känns lite som om produktionen har vinklat ganska mycket för att få tittarna att rösta på Anna och Anders, då Anna och speciellt Anders får många små uppdrag. Tänker, Jenny hur många hemliga uppdrag har hon fått? Inte ett enda.. Anders har ju fått en del, dela ut öl, massera Anna etc. jaj.. Kul för er som inte tittar på BB och inte fattar vad jag talar om, haha!
 
 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥