present till mig själv.

2014-08-18 - 14:43:01 / 0 kommentarer ..


Igår när jag och Felix kom ut från bion kollade jag lite i skyltfönstret hos TGR och fick syn på en så himla fin speldosa som jag bara var tvungen att ha! haha, så idag när jag var klar med alla sysslor så kände jag att jag skulle få belöna mig med att köpa speldosan. jag tycker att dessa speldosor och så fina!
Sen vet jag att det finns finare speldosor i samma modell, som har häst och vagn och lite finare färger och så, men då får man ju ge ett bra pris för en sån också. Men för 80 :- tycker jag att den här är jättefin!
Den ska få en hedersplats på hyllan i tvrummet, efter att blomman jag hade på hyllan dog, haha!
 
Bilderna är tagna av mig, Johanna Huhtala och får inte anges vara tagna av någon annan, bilderna får heller inte missbrukas. Vid användning av bilderna ska källa uppges.
 
Köpte även en anteckningbok som jag ska använda som en tanke- och idé bok. Jag är en väldigt tankspridd människa. Att dagdrömma är inget ovanligt för mig,  jag dagdrömmer i princip hela tiden, kommer på ideér och dylikt. För att hålla isär alla tankar och slippa ha dom i huvudet hela tiden köpte jag en bok som jag kan skriva ner allt i istället. Jag gillar inte att dela med mig om saker som jag kommer på, varför vet jag egentligen inte, men oftast är det saker som jag ska göra, antingen om en vecka eller om två år. Det är saker som jag inte vill att folk ska härma mig med helt enkelt, för ibland kommer jag på "unika" idéer som jag aldrig har sett innan. För hur tråkigt är det inte när man sitter och berättar om en idé som man ska utföra, så ser man efter en vecka på tretti andra bloggar, fb och insta att dom har gjort preciiis det du sa att du skulle göra!? Sjukt tråkigt! Därför väljer jag att presentera idéer och tankar när jag har gjort dom själv.
 
Nåja, nog om deep talk.
Om ca 2 veckor drar skolan igång igen, har lite att göra tills dess. Fixa lite böcker, bråka med CSN! Förra veckan när jag satt och ansökte om CSN, satt och skrev uppgifter och sådant, tog jättelång tid och mycke att räkna ut etc. Och när jag nästan var klar, så kommer det upp "du har blivit utloggad pga av inaktivtet". För helvetee! Blidde lite förbannad och sket it, så nu ska jag försöka igen tänkte jag..
Jo, skolan börjar om 2 veckor men det vekar bli en ganska slapp höst, då jag enbart har 4 oblikatoriska träffar nere i Kalmar, helt okej! Men det gäller väll att ha själv disciplin 1000!  Vilket jag måste erkänna inte har haft under de senaste 2 åren i skolan, speciellt när det gäller att fixa böcker och ta del av information. Det har min käraste klasskompis Ronja fixat så bra. Herregud vad hemskt det låter. Jag ska göra dig stolt Ronja, nästa gemensamma kurs ska jag visa att jag kan ta del av sånna saker! Nåja, jag är iallafall ärlig om att Ronja fixar mycket till mig.
 
Om ca 2 timmar kommer min andra halva, mitt lyckopiller hem! SÅ tills dess ska jag fixa lite med bilder från dopet i maj, herregud.. flera månader sen dess och inte fått tummen ur rumpan jag fixat dom än?! 

Kommentarer

Namn Komma ihåg?

E-postadress

Bloggadress

Kommentera här

Trackback
  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥