Fredagsmys

2013-08-30 11:15:23 / 0 kommentarer ..


 
 

Äntligen fredag!

2013-08-30 11:07:16 / 0 kommentarer ..


Så va de dags för en efterlängtad helg, ska njuta av min sista helg på mitt "sommarlov" för på måndag drar skolan igång på nytt igen, men jag ska ju inte klaga, det är bara en vecka i skolan sen tar jag en veckas semester i Kroatien med min käraste sambo, ska bli mysigt!
 
Idag blev de lite ändrade planer, skulle egentligen ha jobbat en stängning idag men blev ledig istället, så alla planer jag fick ställa in hade jag egentligen inte behövt ställa in, nåja, det är som det är. Får ta en riktig myskväll med Felix istället. Kanske att jag tar en promenad upp till affären sen, får se!
 
 

Ingen rast ingen vila!

2013-08-28 18:56:03 / 0 kommentarer ..


Idag har jag hunnit att göra jättemke! 
Efter att ha dammsugit, plockat i ordning och tvättat Felix arbetskläder cyklade jag till jobbet, va där en timma sen kunde jag cykla hem igen för de va så sjukt lite barn att dom inte behövde mig. Cyklade ner till stationen och köpte mig ett busskort inför skolan, har allt nu till skolan förutom ett block att skriva i. Där efter cyklade jag strandvägen hem och bytte om innan mamma kom och hämtade mig. Åkte upp till Dollar Store och handlade lite rengörningsmedel och sånt, åkte vidare till maxi och storhandlade, skrev en jättelista och ändå glömde jag några saker, som alltid! Har hunnit med att betala alla räkningar också, skönt de! Imorron ska jag ringa och fixa oss en tv-box, börjar bli lite tråkit nu utan tv. 
 
Felix jobbar sent ikväll så jag ska börja med maten om någon timma så att den är klar när han kommer hem. Kan tänka mg att han är jättehungrig. 
 
Just! Fick en ljuslykta av mamma, kan visa den någon dag när jag har hänt upp den. 

Onsdag

2013-08-28 10:09:03 / 0 kommentarer ..


Gud va jag längtar efter hösten just nu!
Tänk den morronen man vaknar upp och det regnar och är kallt och ruggit ute och allt man gör är att ligga kvar i sängen och myser. Just den här årstiden vi är påväg mot gillar jag lite extra mycket.
Första snön är ju så mysig och advent såklart. 
 
nog om höstdrömmar!
Idag blir de att jobba lite, första dagen den här veckan jag jobbar. Felix jobbar över ikväll så de är rätt skönt att jobba då så man slipper vara helt ensam hela dagen här hemma. 
Men innan jobbet ska jag hinna med att dammsuga och plocka lite som vanligt. Har inte lust att komma hem ikväll och det inte är i ordning plockat, de ser så tråkit ut. 
 
Sitter och funderar på om jag ska gå ut och ta mig en promenad.
Felix och jag skulle gå upp till Maxi igår och hittade ett elljusspår i skogen över oss som vi inte hade en aning om, funderar på om jag ska ta mig en promenad runt och titta. 

Onsdag, bara två dagar till helg!

2013-08-28 09:52:42 / 0 kommentarer ..Tisdag

2013-08-27 13:48:43 / 0 kommentarer ..


De här med mobilt internet tyckte jag va skitsmidigt igår, meeen jag tror jag håller på att ändra min ppfattning, jisses så segt! Kan ju inte ens betala mina räknar för att det är så segt.
 
Nåja, har iallafall hunnit med en hel del här hemma. 
Felix kom hem vid 9 på frukostrast och väckte mig, käkade frukost tillsammans innan han for iväg på jobb igen. Själv startade jag upp en maskin tvätt. Måste säga att de e känns lite lyxit att ha en egen tvättmaskin. Plockade i ordning lite här hemma innan jag drog fram kameran för ett nytt försök av fota vår lilla lägenhet, och bilder blev de som finns i inlägget nedanför. Trivs jättebra här!
Har för en gång skull beställt hem litteratur inför skolstarten nästa vecka, lite blandade känslor inför skolan faktiskt. Men jag går bara i skolan en vecka och sedan åker jag och Felix till Kroatien, superskönt! 
 
Resten av den här dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Ska skriva en handelslista iallafall, sen lär de väll bli att slappa på balkongen. 

Vårat lilla hem

2013-08-27 13:41:25 / 0 kommentarer ..Va gör man när motivationen inte finns?

2013-08-26 15:07:12 / 0 kommentarer ..


Idag har jag hunnit med en massa saker känns de som!
Har tvättat med våran nya tvättmaskin för första gången, så skönt att ha en egen så man slipper springa till tvättstugan som ligger en bit bort. Har plockat upp alla väskor från helgen, lagat lunch till min kära sambo och städat.
 
Jag vill ju visa er hur jag bor, jag såg nämligen att ett inlägg lite längre ner inte blev som de skulle, så jag får ta och visa om mitt hem en dag. Tänkte nämligen göra en kort film eftersom att jag aldrig har använt mig av filmfunktionen på kameran, så jag började göra i ordning kameran och tog fram stativet, då upptäcker jag att plattan som ska skruvas fast i kameran saknas och jag hittar inte den. Kan tänka mig att den försvann i flytten så i stället för att göra en stabil filmning blev de en väldigt skakik filmning. Gick omkirng här hemma och filmade alla rummen och så och när jag tittar i datorn så är alla filmer suddiga, inte bara av skakningar utan skärpan också! Varför? Jo, för jag har så otroligt dålig syn att när jag tycker att skärpan är bra i kameran så är den egentligen åt helvetes dålig! Och jag orkar inte ta om alla filmningar heller så jag får fixa de där någon dag när jag orkar och känner för de.
 
Har inte använt kameran på hur länge som helst känns de som, jag orkar inte och motivationen försvinner när jag vet att alla bilder blir suddiga pga av synen.

Tillbaka!

2013-08-26 10:51:38 / 0 kommentarer ..


och äntligen har vi fått internet! Förhoppningsvis.
Har haft en hel del problem med telia, har just nu mobilt tills modemet kommer.
 
Allt är bara bra med mig, helgen har varit hus bra som helst. Har varit i hjorted hela helgen och fiskat kräftor tillsammans med Felix arbetskamrat med familj. Jättemysigt!
 
Idag är jag ledig, håller på att förbereda inför skolstarten nästa vecka, ska beställa hem lite böcker strax också. Dessutom åker vi till Kroatien om två veckor, ska bli superskönt att få komma iväg en sväng. 

Liitet litet smakprov av hemmet

2013-08-16 09:29:08 / 0 kommentarer ..


 

Saknar internet

2013-08-16 09:24:00 / 0 kommentarer ..


De va inte igår jag uppdaterade här inte..
Som sagt så flyttade vi för några veckor sen, har fortfarande inte fått igång internet så just nu sitter jag hemma hos mina föräldrar.
Lite irriterad på Telia faktiskt, en månad innan vi flyttade ut från den gamla lägenheten ringde jag Telia och sa upp de gamla bredbandet och så startade jag upp ett nytt på den nya adressen. Men sen vi flyttade in har vi inte sett skymten av något internet så jag ringde igen, då helt plötsligt hade dom inte stängt ner de förra eller startat upp nät på den nya adressen, idioter! Vi som verkligen behöver internet just nu med, med tanke på att jag ska börja skolan om några veckor och att CSN krånglar för mig, så jag har gjort nästan tre nya ansökningar, blöö!
Dessutom! Så har vi beställt hem nya utemöbler till våran balkong, de gjorde vi för tre veckor sen, de skulle ta en vecka innan dom kom hem, åkte dit och kollade, nae då skulle de ta en vecka till, har dom kommit den här veckan? nae!
 
Men förutom allt de där krånglet så är allt bra med mig!
Trivs jättebra i nya lägenheten. Bilder och sånt kommer upp om några veckor eller så.

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥