Anka

2012-10-31 20:10:08 / 0 kommentarer ..Den "nya" Hanna Widerstedt?

2012-10-31 17:03:43 / 0 kommentarer ..


Igår när jag körde till Gamleby satt jag och lyssnade på P3 och då var det en intervju med Hanna Widerstedt. I Intervjun påstår Hanna att hon har "spelat" en karaktär som hon kallar Louis Vulgorette. Hon säger också att hon inte vill att människor ska se upp till karaktären osv. De hon säger i intervjun låter så fejkat, det låter lite som om hon kör på Kisses spår, att först vara elak och sedan övergå till snäll.
 
Det hon säger låter inte trovärdigt för 5 öre i mina öron. Hon har framstått som en otroligt skruvad person och att hon nu helt plötsligt ska bli "normal" känns ju ännu mer skruvat. Den uppfattningen jag har fått av henne genom hennes blogg och media är väldigt svår att förändra, hon kommer alltid för mig vara en skruvad person. Men om det nu är så att det är en karaktär så tror jag att hon kommer få det riktigt svårt för att få folk att tro på henne. För att allting är så himla skruvat. Några saker som dök upp i mitt huvud under inervjun va; Om hon nu har spelat en karaktär vid namn Louis Vulgorette varför döpte hon bloggen till Hanna Widerstedt och smutskastade hennes egna namn? Man har ju aldrig hört henne ens nämna karaktärens namn?
För mig känns det här så påhittat för att skapa en väg ut ur det hon har skapat. Jag tror inte hon klarade av att reda ut de liv hon skapade och var därför tvungen att hitta någon form av utväg och få ett slut på allt och då dök den här karaktären Louis Vulgorette upp.
 
Jag har riktigt svårt för att ändra uppfattning om personer. Den uppfattning som jag får av en person kvarstår och går knappt att förändra. För att ändra min uppfattning om någon krävs det jävligt mycke övertygelse. Det handlar inte bara om kändisar utan också om personer runt omkring mig.
 
 
Lyssna på intervjun här

Måndag

2012-10-29 18:29:53 / 0 kommentarer ..


Sista veckan hemma hos föräldrarna, på torsdag går flyttlasten till det nya hemmet! 
Förhoppningsvis så får vi i ordning på de mesta under helgen, vill gärna inte bo blad katronger, vill få ording direkt.
de kommer bli sjukt bra, sambo och allt också 
 
I helgen har vi faktiskt inte gjort ett skit, som vanligt under helgerna nu ett tag. Men peppen för att gå ut eller göra något finns liksom inte. Kallt och besvärligt att ta sig från A till B och tillbaka! Förhoppningsvis kommer de bli mycke bättre när vi flyttar när man slipper allt som heter planera, buss och taxi. bra kunna gå ut när man känner fört och gå hem när man vill och sova.
Jag försökte faktiskt plugga i helgen till dagens tenta, vet inte riktigt om de gick så bra böckerna är så jääääkla tråkiga! Felix satt och spelade tv-spel brevid mig och tyckte att jag hade suttit och läst samma sida lite väl länge, så upptäckte han att jag satt och sov framför boken.. roliga skolböcker man har då ju!
 
Så tentan idag, måste ja faktiskt säga gick bättre än förväntat men kommer nog iallafall få göra en omtenta. 
Juste! Fick tillbaka examinationsuppgift 3 i slutet av förra veckan och hela klassen blev underkända, bra jobbat ju! 
Men eftersom att vi redan har fått betyg i delkurs 1 där examin. 3 ingår så skulle man lika gärna kunna skita i att kompletera. Betyget är ju ändå satt!
 
 
 

Onsdag

2012-10-24 18:35:31 / 0 kommentarer ..


Idag blev jag först väckt runt 06:00 av Felix som skulle upp och jobba. Somnade om så fort han gick utanför dörren och sov fram till kl 08:00 då alarmet på mobilen började tuta. Gick upp och gjorde ordning lite frukost innan jag skulla sätta mig med plugg. När jag i princip hade käkat klart frukosten och skulle börja plugga kom Felix hem en stund, så började väll inte plugga förrän runt.. 09:30 kanske.

Vid 11:30 gjorde jag mig i ordning och packade väskan och drog in till stan. Mötte upp mamma och mormor och spenderade typ halva dagen på sjukhuset. Efter de åkte vi runt och små handlade lite, köpte spraydoft som går på automatik via eluttaget, vill gärna att de luktar gott i de nya hemmet. Skulle köpa lamellgardiner men kartongfan fick ju inte plats i bilen, så får köpa dom någon annan dag när jag har en större bil! 
 
Fick hem 1 paket av 2 också, jätteglad!! Typiskt att det ska vara så mörkt om kvällarna, vill ju va ute och fota, och imorron ska jag ha fältstudiedag från 08:30, lär väll inte vara hemma förrän de e mörkt så då blir de inget fotande då heller. Vänta enda till fredag.. 
 
Så vad har jag gjort mer idag då?
Packat ner ännu mer av mitt rum, nu är allt som går ner plockat.
Känns super, hoppas den här sista vecka går fort!

Höst

2012-10-23 16:02:45 / 0 kommentarer ..23 oktober

2012-10-23 13:05:01 / 1 kommentarer ..


Ska strax sätta mig med skolböckerna igen, va bara tvungen att ta e liten paus innan de blir helt stopp i huvet på mig. Men jag måste säga att jag tycker ändå att det går jäkligt bra. Vet ju i princip vilka delar som är viktiga att kunna, bara att läsa på om dom och sen borde man nog klara tentan.
 
Sitter för övrigt och väntar på att jag ska få ett sms om att iallafall ett paket av två har kommit. Är super sugen på att fota nu, har massa bra ideer.

Gör tisdagen lite gråare än vanligt

2012-10-23 12:59:21 / 43 kommentarer ..Snart i brevlådan!

2012-10-22 20:58:34 / 0 kommentarer ..9♥

2012-10-22 20:12:18 / 0 kommentarer ..


uuusch vilken dag det har varit!
Morronen började med en jättehäärlig morronpromenad till skolan i regn, kände mig så fräsch när jag kom fram.
Hade en föreläsning på 3 timmar som va fruktansvärt tråkig, lite studiegruppsarbete efter de och sen en lång jobbig väntan på den sista föreläsningen mellan 15-16.30 om observation, jäättekul.
 
Ronja och jag snålåkte till Vimmerby med en klasskompis och hann precis med en tidigare buss, de va väll typ de enda som va bra med den här dagen men fick fasiken gå hem från bussen i kyla och regn!
 
Resten av veckan består av en fältstudiedag och resten självstudiedagar, har en salstenta på måndag som jag tror jag nämnde något om igår. Ska verkligen försöka vara lite flitig och läsa på. Men som sagt så finns det ju mycke annat som lockar mer än skolböcker. Men de e väll egentligen bara att sätta igång och läsa så man slipper halka efter om man inte blir godkänd.
 
En vecka kvar tills jag och Felix flyttar! Nu kan man verkligen börja räkna ner på riktigt. Går knappt att beskriva hur fruktansvärt skönt det kommer att bli!
 
Meen vi är inte där än, det är fortfarande måndag och det är kväll och hur roligt har jag? kunde haft roligare.
Vet inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, sitta och dega, drömma mig bort en stund kanske?

If you know what i mean, elleer?

2012-10-22 00:02:14 / 0 kommentarer ..


Jajjemeen, så vare söndag igen, eller söndag natt!
inte vilken söndag som helst, idag är det 6 år sen en vän till familjen avled 
 
Helgen har varit bra, som vanligt.
I fredags blev jag väckt av Felix runt 13:00 när han kom hem från jobbet. Resten av dagen satt vi och väntade på hemleveransen med våra möbler som kom någon gång runt 16-17. Resten av kvällen spenderade vi i soffan.
 
I lördags åkte vi in en sväng till stan. Tanken va att vi skulle köpa lamellgardiner och en dammsugare,men istället blev de julsaker, en hårfön och ett tv-spel! Käkade på Thai Hoa innan vi tog en sväng till A-rum, åkte senare vidare till Gamleby. kvällen va händelserik med mycke aktivitet, som t.ex. tv-spel men Felix fuskade hela tiden, så då va de inte kul att spela. Ställde upp som fyllechaufför, vilket resulterade till att jag träffade Jossan från gymnasieklassen, alltid kul och träffa på dom gamla.
 
Och idag följde jag me hjärtat och hans familj till hans mormor och morfar, trevligt!
Dom starke grabbera skulle arbeta lite, medans vi andra typ.. kollade på? iallafall jag kollade på. Tror de e bättre så, annars är jag bara ivägen hela tiden. Blev lite film och tv-tittande och så resten av kvällen. Blev hemskjutsad vid 22 och nu sitter jag här och ska strax försöka sova, skola imorron igen så de blir att gå upp tidigt. 
 
Den här veckan ska vi ha fältstudier, då vi är ute på en förskola och observerar. Fick min placering på Snövit så de känns jäkligt bra!

The List

2012-10-17 14:13:00 / 0 kommentarer ..


Vem är du?
Johanna Huhtala, 20 år.

Nämn 10 saker du gillar.
♥ Felix
♥ Inredning 
♥ Shoppa
♥ Umgås med vänner
♥ Min kamera
♥ Choklad
♥ Köra bil
♥ Fint väder 
♥ Ärliga personer
♥ Min familj

Vad har du på dig idag?
Mjukis byxor och en t-shirt

Vilka morgon rutiner har du?
De beror på om det är en skoldag eller en helgdag. 

Skoldag: Går upp, går på toa, sätter ett ägg på kokning, gör ordning te, kläder på mig och sminkar mig medan ägget kokar, när ägget nästan är klart klickar jag på vattenkokaren, häller av vattnet i kastrullen och sköljer med kallvatten samtidigt plockar ja fram äggkopp, salt och en sked, häller upp vatten i te koppen, käkar frukost på 10 min, plockar bort, gör ordning en matlåda, fixar skolväskan, borstar tänderna, tar på mig jackan och skorna, går till bussen.

Helgdag: Blir väckt med massa pussar, ligger kvar i sängen 1 timma, går upp och klär på mig mjukiskläder, käkar frukost.

Hur ser en rolig kväll ut för dig?
En varm sommarkväll, lagom mycke alkohol, alla är glada och roliga, bra musik, en bra korg med uteservering (inget jävla palladium)

Vad är det värsta du vet?
Folk som ljuger en rakt upp i ansiketet! De e absolut de värsta jag vet och speciellt när det är så genomskinligt. Jag ser och hör direkt när någon ljuger, jag har vääääldigt lätt för att lista ut hur saker och ting ligger till egentligen. Det kanske ser ut som jag går på lögenen, Men i själva verket så skiter jag i att konfrantera lögnaren, en lögnare har alltid en tendens att slingra sig, vilket gör att lögnen blir mer orealistisk. En person som ljuger tappar mitt förtroende direkt! Undviker senare att umgås med lögnaren.

Vem är din bästa vän?
Jag har ingen bästa vän, men jag har två bättre vänner, Matilda och Josse.

Matilda och jag har känt varandra sen 8-9 års åldern, vi va bästa vänner som små och gjorde i princip allt tillsammans, roliga, sjuka, dumma saker. Matilda är en stor del av min barndom.

Josse och jag träffades för första gången för något år sen, tror faktiskt de va valbog första gången. De va en början på en väldigt bra vänskap. Umgicks hela sommaren tillsammans, gjorde massa roliga saker, badade, hade riktiga bra diskussioner om allt mellan himmel och jord, spenderade dagar ute i en stuga med spel, lekar, alkohol och glada miner.

Det sjukaste du har gjort?
ehm, de sjukaste jag har gjort..
Jag vet faktiskt inte, inget jag kommer på sådär på rak arm.

Ett pinsamt minne?
De enda pinsamma minnet jag kan komma på de måste vara när jag va rätt liten, måste ha varit runt 3 år kanske. Bodde i ett lägenhetsområde som hade en lekpark med lite gungor, en rutschkana och någon gunghäst. Lekparken låg precis mitt emot ett lägnhetshus där min mormor bodde, så när hon stog på balkongen så såg hon rakt ut över lekparken. 
Hade en kompis som bodde i samma område som va lite stökig, hon lurade mig till att kissa under rutschkanan och just när jag satt där och kissade så ropade mormor på mig och jag kliver ut med byxorna nerdragna och nerkissade! Då skämdes jag riktigt ordentligt.

Favorit minne?
Har sjukt många favoritminnen, har massa minnen från när jag va liten och spenderade mycket tid med mina kusiner. Kommer t.ex. ihåg när vi va ute i torpet som vi hade, jag och mina två kusiner Camilla och Zandra va ute och plockade svamp med mamma och mormor. Så gick vi förbi ett träsk, där det va massa fotspår av djur i lera och jag tyckte att det såg så roligt ut så jag lurade me camilla att gå där. Va bara de att när mamma och mormor upptäckte oss kastade mormor sina svampar åt skogen och drog upp oss. Sen fick Camilla all skäll fast de va min idé

Har många minnen från min och Matildas tid me, riktigt roliga och helt sinnessjuka minnen! Vi va alltid nästan avundsjuka på varandra de blev nästan att våra föräldrar ibland köpte likadana saker till oss, Snodde gejer från varandra, Kom alltid på massa lustiga idéer, som t.ex. en "trädgårds tävling" mellan hennes grannar, för att vi fick för oss om att två av hennes grannar tävlade mot varandra vem som hade finast trädgård. Kommer ihåg att vi skrev brev till dom om tävlingen och dom skulle anmäla sig hos Matilda..
Matilda och jag tävlade alltid om vem som sprang snabbast, varje gång vi skulle gå till affären så tävlade vi dit, varje gång vi hade delade meningar om något så sa vi "ska fråga mamma vad som är rätt" och den som hade rätt sa alltid "Va va de ja sa" och räckte ut tungan, Matildas föräldrar köpte en digitalkamera när den kom, vi tog jämt den och tog hur mycke kort som helst på oss själva, vi startade ett "band" som vi kallade "Hot Grils" med världens sämsta låtar som vi skrev själva, vi bakade chokladbollar som vi hällde saft i som blev skit äckliga så bjöd vi klassen på dom under roliga timmen, haha! Vi va alltid kära i samma kille, men de va ingen av oss som vågade erkänna vem man va kär i, vi hade ungefär 30 oilka regristreringar på satjen kamrat.com var. 
A, de finns så mycke minnen. 


En hemlighet?
En hemlighet är en hemlighet och ska bevaras hemlig, annars är det ingen hemlighet.

Vad saknar du?
Jag saknar mitt hjärta <3

Något som du är mindre bra på?
Jag är väldigt dålig på att plugga till prov, matlagning är jag väll heller inte så speciellt duktig på, min kamera är jag jävligt dålig på att använda, men de beror nog mycke på att tiden inte finns till just nu.

Något du är bättre på?
Prata kanske..

Dina drömmar om livet?
Har inga speciella drömmar. Jag har valt att inte ha några drömmar om livet. Drömmer man för mycket om saker man vill göra och saker som man vill ska hända och de aldrig händer så blir man bara besviken.

En sak som du ska göra innan 30?
Skaffa bebis

Om du fick byta liv, vem skulle du byta med och varför?
Någon jag alltid har sagt att jag vill byta liv med är en kille, men bara för en dag. Jag skulle vilja veta hur en kille tänker, kanske för att få en bättre förståelse om dom, haha!

Finns det någon du ser upp till?
Jag har ingen jag ser upp till, som tonåring såg jag upp till min kusin väldigt mycke.

Något som får dig att må bra?
♥ Närhet och trygghet.
♥ En sysselsättning om dagarna, så som skolan
♥ Att äta LCHF

Något som får dig att må mindre bra?
♥ Mår dåligt av att såra andra, att någon blir ledsen och sårad över något jag har sagt eller gjort, får mig att må riiiktigt dåligt.

Dina rädslor?
Mörker, skog och djur

Vad är det bästa köpet du har gjort under det här året?
Bästa köpet är absolut köpet av mitt nya hem!

Vad har du gjort under den här månaden?
Under oktober månad har jag:

♥ Spenderat dagar och nätter med den underbaraste personen
♥ Längtat efter 1 nov
♥ Spenderat mycket tid på möbelaffärer
♥ Packat ner  i princip allt i mitt rum
♥ Varit i skolan
♥ Fått godkänt på första delkursen
♥ Varit glad och ledsen
♥ Varit ute och festat en gång
♥ Kollat klart på säsong 2 av Pretty little liars
♥ Ätit allt för mycke onyttigheter


Tisdag

2012-10-16 20:40:26 / 0 kommentarer ..


Sovit riktigt dåligt under dom två senaste nätterna!
Dum så har man sovit 1-2 timmar under dagen, vilket gör att kvällarna blir lite sena dessutom håller tatueringen på att läka och det kliar något så fruktansvärt mke, så fort de blir varmt om armen kliar de lika mke som att stoppa armen i en myrstack och inte fasiken är det skönt att sova me armen utanför täcket heller. 

Annars idag har jag varit i skolan en sväng mellan 10-13 typ. Hade världens tråkigaste föreläsning, tror inte ens föreläsaren kom till själva poängen me hela föreläsningen, eller så va de jag som missade hela poängen. Aja skitsamma, tråkit som satan va de iallafall.
 
Imorron är jag ledig, har självstudiedag så jag tänkte faktiskt försöka öppna mina böcker jag läsa lite, läsa lite i anteckningarna också. Har en salstenta om 2 veckor men vad tentan innehåller har vi inte fått reda på än, så måste säga att de e väldigt lätt att plugga när man inte vet vad man ska plugga på.
 
hade tänkt att fortsätta se en serie jag följer nu ikväll, va ju bara de att jag såg klart hela serien inatt när jag inte kunde sova. Måste hitta en ny serie att följa!

Måndag

2012-10-15 16:01:17 / 0 kommentarer ..
Söndag

2012-10-14 23:33:22 / 0 kommentarer ..


Måste säga att veckorna går väldigt fort. Men de jag har väntat på sen i augusti känns ändå så långt bort, även att de bara är två veckor kvar nu.
 
I lördags va jag och hjärtat på ikea och handlade möbler, blev en säng, tv-bänk, vitrinskåp, två hyllor och lite annat smått som lakan, kuddar, täcke etc. Gick ut senare på kvällen, men kan väll inte direkt påstå att de va så där asa kul. Tur att Matilda va ute iallafall!
Men de e fasiken inte kul på Palladium, men tråkit nog går man alltid dit? varför kan man ju undra egentligen.. kanske för att västervik har så jäkla tråkiga krogar under hösten och vintern och hög åldergräns.
 
Idag har vi inte gjort ett skit typ, sov till kl 1. 
Färgade hjärtats hår rött, haha! 
Förutom de har vi väll mest bara degat och segat typ. 
 
Imorron är det dags för skolan igen, börjar vid 9 och måste åka me bussen vid 07.05, kuuul! 
Hoppas bara vi inte har några läxor eller nått sånt tills imorron för då är ja ganska rökt, ups. 
 
Ska försöka få tummen ur rumpan och börja använda min kamera lite me. Tycker den börjar samla på dig ett lager me damm. Känns inte som att jag har riktigt tiden till att använda den. Skolan tar upp så mycke tid för mig, när man kommer hem om dagarna är de ju kolsvart, kul å va ute och fota då liksom. 
 
 
 
 

Torsdag

2012-10-11 14:49:38 / 0 kommentarer ..


 

Man vet att man lever iallafall..

2012-10-10 20:39:14 / 0 kommentarer ..


som dom flesta nog har märkt så har jag varit och färglagt armen lite idag.
Riiiiktigt nöjd faktiskt, blev precis så som ja ville ha den! Men de lär nog vara den sista tatueringen också. Brukar inte vara så känslig mot smärta, men den smärtan jag gick igenom idag, fyfaan! värsta jag någonsin har varit med om! Speciellt vid armväcket och insidan av armen va värst. Första 1-2 timmarna va inga problem, men mellan 2-4 timman va de inte så smärtfritt längre. Sista timman gjorde så ont att ja inte ens orkade bry mig, låg på britsen som en döing, haha! Så när den här har läkt blir det att gå tillbaka och fyla i fåglarna som vi inte hann me.
Tackar Jimi för det fina arbetet!
 
Återstår och se hur skönt ja kommer sova inatt.
Asch, ja som brukar sova på ett speciellt sätt me den armen, lär nog inte bli den vanliga sovställningen några nätter framöver. 
 
Imorron och på fredag är jag ledig, skönt! 
Blir förmodligen en tripp till ikea i helgen me för köp av säng och diverse saker :)
 

Bara fåglarna kvar, sen e den klar (:

2012-10-10 19:22:57 / 0 kommentarer ..Tisdag

2012-10-09 15:35:24 / 0 kommentarer ..


Håller på att packa lite grann, har tättat lite ytterkläder som ska packas ner när dom har torkat.
Dagen är ju ganska trist och grå, så då kan man ju lika gärna passa på att göra sånna här saker.
Har en hylla som jag vill ta me när jag flyttar så jag skulle skruva ner den, bara de att den inte vill lossna från väggen. Skruvarna är borttagna, men fanskapet har satt sig fast som berget i väggen! Vetifan hur ja ska få ner den.
Typ bara 2,5 vecka kvar nu ju! vet att jag ältar ganska mke om flytten, förlåt för de.
 
Håller dessutom på att försöka fixa en bil tills imorron. Förhoppningsvis är det fint väder så jag kan charma åt mig bilen från min far, så kan han åka hoj till jobbet. Lite surt om jag behöver åka buss imorron och sedan gå från skolan till centrum i hultsfred, de e en jävla bit att gå! får hoppas på de bästa.

Mitt rum just nu

2012-10-09 15:12:20 / 0 kommentarer ..Måndag

2012-10-08 16:44:36 / 0 kommentarer ..


Så börjar vi om på en ny vecka, en vecka närmare flytten! Helt jäkla sinnes hur mke jag längtar efter de.
Som sagt så är det måndag och skolan för den här veckan är i princip över så nu tar ja lång ledigt!
Eller, om man ska va heelt petig så har jag skola två timmar på onsdag innan det är dags för den efterlängtade tatueringen.
 
Mycke är gjort och mycke är på gång.
Förra veckan satt jag och pluggade till examinationsuppgift 3 som jag lämnade in igår. Hoppas jag blir godkänd på den. Blev ju godkänd på 1an och 2an, kanske har nämnt de tidigare? Skönt att ha dom uppgifterna klara, bara att gå vidare med nästa som blir en salstenta, lite spännande. 
Spenderade i princip hela förra veckan med hjärtat också och i fredags va vi och hämtade våran soffa, en stoor soffa. Åkte och kollade lite möbler i helgen också me hjärtats föräldrar. Blev inga möbler, men en lampa blev de iallafall. Tanken är att v ska åka till IKEA i helgen och köpa säng, matbord och sånt.
 
Imorron ska jag börja plocka ner ännu mer saker ifrån mitt rum.

Höst

2012-10-04 19:14:27 / 0 kommentarer ..3, 6, 27

2012-10-04 16:09:22 / 0 kommentarer ..


igår morse satt jag och tragglade med examinationsuppgift 3 utan något vidare resultat, så resten av dagen sket jag totalt i att plugga. Kände mig aningen panikslagen igår när jag insåg att jag boooorde ha tagit tag i uppgiften iallafall. Så idag har jag suttit och pluggat med Ronja sen kl 8 imorse och är nästan klar me hela uppgiften. Har bara några böcker kvar som jag ska trycka in och en punkt kvar, tänkte att jag senare ikväll skulle sätta mig och kolla över lite. Imorron blir det att träffa Ronja igen för att plugga, strävar efter att bli helt klar imorron så jag slipper sitta me plugg i helgen.
 
På tal om lite annat nurå, va och köpte en soffa i igår som förmodligen kommer hem imorron. Beställde 4 st barstolar också som kommer någon gång under nästa vecka. Och i helgen ska vi iväg för yttligare köp av möbler, om vi hittar något som faller i smaken. 
 
Nu några timmar ska jag bara ta de lugnt, är faktiskt värd lite ledighet tycker jag

Onsdag

2012-10-03 11:29:58 / 0 kommentarer ..


Blööö! 
Sitter och försöker plugga men det går inge vidare. Grejen är att uppgifterna är inte svåra, för det är de här vi har jobbat med i 4-5 veckors tid, men på något sätt så gör man uppgifterna svårare än va dom är. som vanligt!
Tur att jag har några dagar på mig att göra de här arbetet, men man vill ju gärna inte sitta i sista minuten och stressa. Imorron blir det att åka in till Ronja och plugga med henne, tur att jag har människan, haha! 
 
Senare idag ska jag och hjärtat in till lägenheten och mäta och lite sånt för att se att alla möbler får plats. Börjar ju dra ihop sig som sagt, bara 4 veckor kvar nu. Och om en vecka ska jag tatuera mig, äntligen! Har väntat i typ tre månader och dessutom när jag ändå kom på't, på söndag har jag har mitt körkort i 2 år, vilket innebär att provtiden är slut och jag har körkort på riktigt.
 
Nehepp, om man skulle försöka återgå till pluggandet så man kommer någon vart i livet.
 
 

Tisdag

2012-10-02 11:14:58 / 0 kommentarer ..


sitter här i sängen och gäspar, tror de här kommer bli en seg dag!
Har städat hela morronen, mor och far kommer hem idag från sin resa så de e bäst att det ser någelunda okej ut när dom kommer hem. 

Helgen har varit helt okej! Va i Linköping i lördags och handlade på IKEA till lägenheten, köpte lite kläder på ikanohuset också. I söndags va vi i Falerum och kollade möbler och igår va vi i v-vik och kollade möbler.
Imorron ska vi förbi lägenheten för en extra koll och mätning. Börjar dra ihop sig nu, så de e dags att börja förbereda! kuul!
 
Den här veckan kommer gå åt till att sitta med examinationsuppgift 3. Den verkade faktiskt inte så svår, så de ska nog inte vara några problem att knäpa ihop den. Får sätta mig med den senare ikväll för just nu så har jag ingen lust med att plugga. 

  

Johanna Huhtala, 24 år. Bosatt i Västervik tillsammans med min sambo Felix. Den 31 mars 2016 är vi beräknade till familj ♥